1. syyskuuta 2008

Työleirillä Suolahdessa!

Kyllä sitä on tehnyt paljon pahaa, kun näin naista rangaistaan! Yhtä raatamista oli lauantainen elämä. Yhden kissan kynsitarkastus ja 4 kissan kynsien leikkaus ja ihmisruoan teko. HUH! Heikompaa hirvittäis!

VeksiKeksi, Aunen ja Ilpon rakkauden näregerbiili joutui parisen viikkoa sitten laittamaan lampunvarjostimen somistamaan muutenkin komiata päätänsä. Kynnestä pilkisti ydin siinä määrin, että turhat lipaisut oli parasta estää.
Veikka ei kaulurille lämmennyt, vaan vetätyi umpimieliseksi sylieläimeksi. Jos ei muuta sykkyä ollut tarjolla, piti nyhjätä mummon hylkeen kyljessä.
ParkaVeikka, VieläParempiHylje- ihan litassa.

Kauluri sai tyylikkään trikookuosin, (ei oo riskilläkään ruma!) koska muovi tuntui hautovan herkkää hipiää. Olo parani satasella!
Veikka kutsui minut Suolahteen, kynsitarkastukseen. Siitä sitten kehkeytyi todellinen "Kuka millekin kynnelle kykenee"- työleiri.
Syntyi kosminen pallo! Käsittämättömän tuntuinen stressilelu. Komea koriste takanlaidalle. Kissoista suunnattoman kiinnostava alien. Loistokkaasti poseeraava Suolahden Huippumalli. Tästä EI tullut gluteenitonta pizzapohjaa, kuten empiiriset kenttäkokeet (leivinjauhe, jauhot ja kuuma vesi eivät mene pussauskoppiin) osoittivat ja valokuva kertoo. En suotta anna tarkempaa ohjetta.
Tarvittiin toinen taikina. Ai mix ?;-)
The suksee sai täytteekseen tomatomurskaa, meetwurstisuikaleita, sipulia, auraa ja tavan juustoa. Oliiveja unohtamatta. Muistettiin paistaakin vekotin. Ja syödä. Jyrkän suolaista, mutta ah niin hyvää.

Elsa, kohtalon lapsi. Emäntänsä Riikan rakkauden puuvilla. Ilonaihetta kasvattajalleen antamassa. Kynnetkin leikattiin.

Veikka, jo ehjin kynsin. Mitä nyt kasvattaja niitä katkoo.

Rakas Tonto. Kiltisti asennossa. Menossa pedikyyri.


Kuvaamatta jäi joukon nuorimman nelosen, VilliMinkin kynsitrimmi. Siihenkin sisältyi 4 osa haleja, 2 osaa silejä, 3 osaa pusuja ja se pakollinen 1/4 osa varsinaista kynsitoimintaa.

Kuvat kissojen omistaja Riikka ja mummo Kaarina.

1 kommentti:

Tiina-Liisa kirjoitti...

Meilläkin pitäisi organisoida kyyrejä eli kynsien leikkuuta Ilolle ja Ossille, mikä kuuluu sarjaan OLISI PITÄNYT TEHDÄ JO. (Persuuksille on vaikea potkia, jos istuu niiden päällä)