15. syyskuuta 2008

Sisko ja sen veli cum isosysterit

Matkasin heinäkuun alussa bussilla Helsinkiin ja sieltä vaihdoin Loviisaan menevään bussiin. Kauan odotettu ja hyvin suunniteltu kesäretki oli alkanut!

Uskomattoman kauniin Loviisan bussiasemalla Heidi oli vastassa, "taskussaan" yllätys hyvää aavistamattomalle maatiaisHelteelle.
Jalkaannuimme torille. Asetuimme jonoon sievän myyntypöydän ääreen, jossa oli kaupan kauniita afrikkalaisia tavaroita, koruja ja vaatteita. Kun vuoromme koitti hidasHelle tajusi pienen avituksen jälkeen seisovansa vastapäätä suurta idoliaan, Jaana Kapari-Jattaa ja tämän aviomiestä. Jaana on suomentanut pitkällä urallaan mm. Harry Potter- sarjan. Uskokaa tai älkää, olin sanaton! Aikuistenoikeesti!
Jaana antoi minulle kirjansa Pollomuhku ja Posityyhtynen omistuskirjoituksella.
My precious!!

YhäyllättynytHelle vietiin sitten ensimmäiselle varsinaiselle pysäkille. Idylliseen kivitaloon, jota Heidin ja Hussen lisäksi asuttavat DeLaSoul's itämaisisosysterit Luna (Diamonds) ja Sienna (FairytaleGoneBad) ja Orifamelapset Amppu (AurinkoKuningas) ja Akva (AinaAkvarelli). Tässä kohtaan päästään olettepa kasvaneet halihali pusipusi onpa kauniit isosiskot kiva nähdä maataan lattialla heitetään lelua silisili sili osastoon.

Kun pahimmasta lattiavaiheesta oli päästy, tutustuttiin huusholliin, pakattiin tavarat ja kissat ja aloitettiin lyhyt siirtymä varsinaiseen kohteeseen, kesämökille meren rantaan.
Kuinka elementissään suuret saalistajat olivatkaan esitellessään maita ja mantuja minulle! Ohessa tulevat kuvatodisteet! (Joiden saamiseksi piti lainata Heidin paristoja. Vaikka olin ottanut mukaan muka ladattuja vara-akkuja ja laturinkin!)

Mot okända hav
SolKungen Amedei

Amppu puussa.
Neulasia evästämässä! Olenko siis metso?

Ehkä en. Olenkinko Asheera?

No. Olen ja ollostelen. Vaikka mitä.Kato kasvattaja mitä mä osaan.
Kiipeän puuhun, kuorin kaarnaa.
Amedei Korkunov korkealla.

Amppu maassa.
Tässähän dahraanduu!

Los lauma orientteja märehtijöitä meriniityllä.
Märehtijä=nisäkkäisiin kuuluva sorkkaeläinten lahkon alalahko.

Luna esittelee katajaa ja muutakin merellistä maastoa kiinnostuneelle sisämaanHelteelle.

Lunan tyylikäs crosscountry catwalk.

Isosysterit terassilla meidän ihmistyttöjen seurana.
Pankaas katsoen taustan maisemaa!

Akvan vuoro ohjata nähtävyyskierrosta.
Katse seuraa veljeä.. Tuolta se tuli.

Tuonne se meni.

Oma pose.
Suloinen kuin akvarelli.

Nyt leikitään hippaa!

Seuraavana yönä alkanut kaatosade esti retken Veronican ja Peten saareen ja sekoitti pakan muutenkin. Palasimme kaupunkiin. Retki oli ikimuistoisen mukava kaikista ;) kommervenkeistä huolimatta ja se tullaan toistamaan lähitulevaisuudessa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyyb kolme kateellista kattia! Sen verran hubalta näyttää toi saarelaisten meno :-D Amppu on hurjan komia!