Ajankulusta on kaiken sorttisia määrittelyjä. Milloin aika suinpäin ryntäilee, seisoo paikoillaan, tempus fungit tahi time out. Aika valuu hiekkana tiimalasissa, loistaa muuttuvina numeroina kellotaulussa, esiintyy viittovana Mikki Hiirenä tai virtaa vetenä astiasta toiseen. Ajankulu nähdään liikkeenä.
Mitä tehdä jos liikettä ei näy? Onko aika pysähtynyt? Lakannut tyystin kulumasta. (Sitten se ei voi kuluttaakkaan!)
Voiko sen käynnistää?
Aika-avaruudessa, aikajärjestelmällä, allakalla, akkukaapeleilla?
Tarvitaako Aikakonetta, Aikapoikaa, Neiti Aikaa vai aikakirjoja?
Yksi asia on varma. Odottavan aika ylipitkä. Auttaisiko siihen
katkaisuhoito?
Lähteenä Aika Wikipedia
3 kommenttia:
Jos tarvitset neuvoja ajankäytön suhteen, tarkkaile lemmikkiäsi.
Koiramaailmassa parhaan neuvon saa unisena venyttelevältä huskylta. Tosin myös beussit ovat yleisesti ottaen asian ytimessä. Spu-pentua EN suosittele konsultiksi tässä asiassa!
TeamJäyhä
psta
Ajankäytönoppilas nx =c)
Mitenkä lienee hyödynnän itämaista /siamilaista ajankäyttömallia? Ensin nukutaan 20h. Syödään pari, kolme kertaa kuvut täyteen sinä aikana. Sit venytellään. Tässä tulee vaikein osio mun kannalta ja ehkä myös asunnun kannalta. Sit alkaa liitolentokisat. Rynnätään seinille, kolistellaan kirjahyllyyn, sataa päin ovia ja lisätään kaasua, jotta parketista palat lentää.
Nyt et ehkä usko, mutta kuulostaa ihan miun PikkuPojilta... Heput saa vähintään kerran päivässä safkavillin tai aamuvillin tai iltavillin tai muutenvaanvillin, ja siihen sisältyy sekä pentuhepuli että huskyhepuli.
Oon yrittänyt vaan sulkea silmät ja korvat (ja laastaroida myöhemmin vähin äänin eniten vuotavat pintanaarmut) ja keskittyä siihen onkspakkojoherätä-venyttelyyn jota Cee harrastaa. Tahdonvoimaa, Min Ögonsten, tahdonvoimaa!!
8c) nx
Lähetä kommentti