9. joulukuuta 2010

Hiljaa (not), hiljaa (not)

Houskan huudot kajahtaa. Kautta avaruuksien kuuluu laulu itämainen..

Rouva H ajatteli, että ku lapset ovat jo niin isoja ja melkein kaikki varattuja, niin sitä vois alkaa tekemään seuraavia <3 MYSKIIII, se on huudellut jo muutaman päivän ajan. Arvatenkin kuuluu Porvooseen saakka.
Viisaana tyttönä Houska ei sekoita työtä ja huvia. Se menee huutamaan mahdollisimman kauas lapsistaan. Osaa ottaa huomioon sen, että vieraileva kolli ei ehkä sietäisikään toisen uroksen jälkikasvua. Kuinka viisasta ja alkukantaista.

Olen itse ollut kovassa kuumeessa viime päivät. Pennut ovat ihmetelleet hitaita liikkeitäni. Houska hyppii kysyvästi olkapäälle. Onneksi Eki on ollut hoitamassa laumaa, pentuja ja minuakin. Näissä lukemissa apu on jo varsin tervetullutta. Pitäisikö sitä pitää itseään nuorekkaana tahi vallan lapsellisena, kun kuume nousee 40 asteeseen?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm..Mahtaisikohan noihin sisälämpölukemiin liittyä jotain sikamaista..?

Orifame Senja kirjoitti...

Suattaahan tuota liittyä tai olla liittymätäkkii - Mulla nousee kuume aina sikakorkeelle :D Huomaan sen vasta 38 jälkeen. Enkä oo ikinä päässy perille onko mulla tavan flunssa, influenssa vaiko karumpaa. Kalenterista saapi arvailla miksi helle hikoilee.