29. marraskuuta 2010

Kylymä!

Yli -20 astetta pakkasta! Hellettä ihan hirvittää. Vaan meitä ei palele ei.
Orifame-kotipesässä ei lämpö eikä tisulämmin maito lopu. iSukkulat tuottavat lämpöenergiaa jo kasvullaan ja kehräyksellään. Mitäs me, Jyväskylän energian kilpailijat.

Iik Sininen. Syötävän nätti :* ja varattavissa. Vink vink.
Kova poika olemaan sylissä. Älä silti luule, että vauhtia puuttuisi!

Isäntä ite. Itseteossa, sininaamio poika. Tämä poika on niin varma omasta viehätyksestään että. On mielestään kissakunnan lahja ihmisille. Hurmausta joka karva.

Irtokarkin passikuva. Tämä tyttö on vakavissaan saaliin kanssa. Osaa jo enemmän kuin vaanimisen alkeet. Tappaa asintuntevasti lelut. Ja lelulaatikon.

iSukkulat täyttivät eilen täydet 6 viikkoa. Irtokarkki pääsee jo omalla pompulla sohvalle. Muut luottavat vielä hissiin eli huutavat lattialta sohvalla istujalle. Kyyti ylös on varma. Sitten vaan kasaantumaan ihmisen päälle :*
Toinen madotus pisti pikkupakkeja vähän sekaisin. Emolla on riittänyt pepunpesentää. Pennut eivät oikein tykkää moisesta, kun mielestään hoitavat kaikki veskiasiat pyyhintää myöten jo ihan ite.

Juuri heräävä Ilkamoiden, lilanaamiotyttömme. tosi nätti neiti tämänkin.. sen verran vilkas otus ettei oikein ole ollut edukseen kuvissa. Aina jokin hassu suutakuivaa, korvatrullalla, menenenkämeinaa -ilme nassulla.

Jo toisen polven vaaleanpunainen saaliskani. Kyyti on yhtä kylmää kuin aikanaan Läpsällekin.
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja aina vaan näitä pentukuvia tänne tungetaan... EPISTÄEPISTÄEPISTÄ!!!

Kehitäpä näistä Z sellainen arktinen muunnos että miäkin saisin muutaman tänne Ultima Thuleen. Heillä olis jo nimetkin valmiina: Mauno ja Mauri. Jotta osaisivat Pojat sanoa omat nimensä...

TeamJäyhä
psta
=c) nx

Anonyymi kirjoitti...

Ai että! Iik Sininen on niin...iik! Tahtoo kutittelemaan massua ja pusimaan nenua... tahtoo laittaa kassiin ja kuljettaa kotiin <3 Miks ne on aina noin söpöjä?! Hurmion huokauksia kuuluu Kaapon kotipesästä!

Pirjo kirjoitti...

Vai että tällaisia...Kaikki tänne vaan! Anonyymi on niin oikeassa!

ElsaFiona kirjoitti...

Voi mikä Iik Sininen, upea! Ja muutkin niin luttanoita!