1. tammikuuta 2008

Häntiä vilisten!Ansa koristelee!Porsaita äidin oomme kaikki!
Pian tämän jälkeen porsasparka löytyi ilman päätä. Koki perusporsaan joulukohtalon tämäkin saparosankari. Sen päivät päättyivät Akin toimesta. Pennut eivät siihen yltäneet.
Jouluhössötys väsyttää!Missä kaikki lahjat on? Ollaan kuultu että ne pitäs löytyä kuusen alta!Lapset säätää, äiti vahtii.Aito muovikuusen tuoksu, toteaa Akva.Ansa tutustuu omenapuuhun.Piiri pieni pyörii.Akva-tyttö ymmärtää kimalluksen päälle!

Meillä oli rauhallinen joulu, vaikka kuvat kertovat ihan muuta!
Mummo ja pappa olivat kylässä. MarikaSerkku, miehensä Vesa ja pieni Eveliina kävivät aattokahveella.
Satu, Amppu ja Epsu tulivat vasta pyhien jälkeen.
Nelijalkaiset vastasivat ohjelmasta. Pennut tutustuivat kuuseen, mutta suurtuhoilta vältyttiin. Tai niin no.. jos ei yhden kauniin huopaporsaan menetystä lasketa. Sen kuoleman sinetöi Aki, nykyiseltä nimeltään ADSL-Aki. Edellisella viikolla Aki piti huolta siitä, että laajakaistamme oli parin päivän ajan hyvin kapea 8) Johto kuulema vaati uusimista! Pappa pelasti meidät kaivamalla kätköistään uuden puhelinpiuhan!

Kaikki maistoivat kinkkua, suklaata söi lähinnä Senja. Piparit hävisivät kaapista aivan itsestään. Ekin toivomia hiihtokelejä ei sitten tullut, mutta paljon lahjoa tuli! Sokerikuorrutteena liput Brucen konserttiin heinäkuussa!

1 kommentti:

rosolli kirjoitti...

Aivan ihana tuo kuvio Ansalla kyllä!