25. tammikuuta 2008

AinaAkvarelli eli Akva, OSH cs 24

Akva on iso ja reipas tyttö, joka keimailee mielellään vieraille. Kiipeää joka syliin. Se on opettanut minut vastaamaan kutsuunsa.. sitten se juoksee pitkä häntä pystyssä ääntäni kohti töp töp töp vaan tassuista kuuluu. Se tekee jatkuvast uusia korkeusennätyksiä ja vielä haluaa yleisöä-HUUTAA uudesta valloituspaikastaan, että KATSOKAA kaikki minne mä NYT pääsin!

Voi kun nämä kaikki lapset ovat jo isoja. Eilen tuli rekisterikirjat. Enää tokat rokotukset, (käytän suht myöhäistä rokotusohjelmaa; ajatuksena KylläSitäKerkee) ja lapset ovat valmiita omiin koteihinsa, joissa kaikissa odotetaan pikkutuholaisia jo kovasti.

Akvan kuvat: Tiina Salminen

4 kommenttia:

rosolli kirjoitti...

Haha. Siitä siis tuli lilahopee...

Orifame Senja kirjoitti...

Se rekattiin hopeaksi.. väri ei ole sinnepäinkään valmis, katsotaan vuoden puolentoista päästä uudelleen. Kontrastia on sen verran paljon lilaksi ja alaosastaan neito vaan vaalenee, että hopeaksi haluttiin. Aika näyttää mitkä rekkarit on ne oikeat.
Kyllä 6-8 viikkoa on lyhyt aika sanoa väriä varmaksi, jos rekattavana on vaaleahko tabbynaamasiam tai vaalea hopea itsku. Soisi ajan olevan pidempi.

Unknown kirjoitti...

Voi kun hienoja posekuvia Tiina-äippä on ottanut :)
Pitäis yrittää samaa näistäkin elohiiristä...

Tuosta rekkausajankohdasta olen Senjan kanssa ihan samaa mieltä. t.muutaman uudelleen värjätyn kissan kasvattaja...

Anonyymi kirjoitti...

lupaavasti