25. elokuuta 2007

Vanhoja kuulumisia Orifame-kotisivuilta

Orifame-kotisivujen Kuulumisia osio korvattiin tällä blogilla. Vanhat kuulumiset tuotiin tänne näkysälle.

08.08.2007 Orifame kotipesässä on ollu kovin hiljaista Tuiskun muutettua Kuopioon. Kuvat, videot ja puhelut ovat pitäneet kivasti mukana pojan kasvamisessa. Kiitos aktiivisuudesta, Elina!

LINKIT sivuille lisätty Elinan sivut ja päivitetty Mamastiff-kennelin uusien kotisivujen osoite.

SURUAkin kuuluu. Ystävällinen naapurimme huomasi siilivauvan merihädässä ja se tuli meille hoitoon. Emon ehkä juuri vieroittama siilipoika. Koska olen vuosien varrella pieneläinhojoitajana hoitanut paljon siilejä ja muitakin luonnonvaraisia eläimiä jos tarve niin vaatii, tilanne oli kovin tuttu. SimoSiili tai Markus Gröholm, kuinka vaan, näytti kuntoutuvan sairaalahoidossa loistavasti. Kunnes vajaan viikon hoidon jälkeen sen kunto huononi dramaattisesti ja se päästettiin siilien taivaaseen. Metsästä sinä tulit ja metsään sinun kuului jälleen menemän.

Uusia Orifamenelivetoja on toiveissa saada loppuvuodesta. Ainoa tässä vaiheessa varma asia on isä. Se on italialainen, nyttemmmin karjalaistunut hellä hurmurimme Make. Orifamet pidättävät oikeuden emomuutoksiin ;-)

02.07.2007 Olipa kivaa näyttelyssä. Siitä kiitos Tiinalle, Sailalle, Sarille ja Elinalle. Kissaviihteestä pitivät huolta Valtsu, Elsa, Tuisku ja Make. Elsa valmistui Championiksi, Valtsu ja Make saivat CAC:t ja Tuisku EX1. Tuisku lähti omaan kotiin. Kovasti onnea Elinalle, tytöille ja Tuiskulle yhteiselon alkamisen johdosta.

27.06.2007 Takaisin linjoilla. Palvelinongelmien vuoksi olimme pitkään pimennossa! Uutena sivuillamme on yhtenevät, uudentyyyppiset kuvagalleriat kaikilla kissoilla. SUURKiitos MERJAN! Linkkisivuille on lisätty Delicatitien ja Kennel EloTillan uudet osoitteet ja Helin FIN* Palustris, DRX.

UUTTA! Orifame-sivun alaosasan kuvagallerista näet kuvia kodistamme ja puutarhastamme.

Lauantaina menemme Jyväskylään näyttelyyn! Ihana tavata ystäviä ja rakastettu Metsämökin Markku ;)

19.06.2007 10vuotisOnnea Aune-mummolle! Thurah Darmasakrapravartana, ensimmäinen klassinen tabbymme.

21.04.2007 Meitin poika, "Make", Macriano D'Oltemare,OSH b 24, oli RUROKissa VP ja TP-nuori! Kiitos Sarilla ja Sailalle pojan näyttelyttämisestä.

16.04.2007 Onnea rakkaalle 13v. papallemme, Arhantin Simsed, Simolle!

08.04.2007 Onnea 1v. Orifame iPenat Aki, Ansa, Mauno, Wäyne ja Elsa!

03.04.2007 Synttärionnittelut täyden kympin johdosta Onervalle, Orifame Only-Wan One-Rva. IsiSimo lähettää kunnon kehruut.

27.03.2007 Meillä on vauva!

17-18.02.2007 Kes-Kis näyttely Jyväskylässä. Orifame Iseeviot, Elsa, sai kaksi CAC:ta. Kehuja tuli mm. upeasta luonteesta ja Keijovihreistä silmistä. Peltosen Martti sanoi sen kehräävan kuin enkeli ja puhelevan suloisia. Elsa on tosi showkissa.. esiintyminen on kivaa ja kaikkeen pitäisi saada tutustua. Oli mukava tavata ystäviä, ostaa Minnalta designkoruja, hoitaa Jori-vauvaa ja kysellä Sailalta homeopatiasta.

13.02.2007 Macriano D'Oltremare lisätty Kissamme sivulle. ISOKiitos Sailalle ja Sarille kuvagallerian kuvista! Lenita ja Risto ovat saaneet kokonaan uudet kuvagalleriat.

13.01.2006 Maailman suloisinta 2v. syntymäpäivää meidän omalle TseTselle eli Lenitalle, joka virallisemmin tunnetaan nimellä Armoitetu äitikissa Baila-Bailan Ikiliikkuja.

10.01.2007 Etsintä on päättynyt. Makella on SUPERkoti!

03.01.2007 Lisätty Kissamme sivulle Orifame Iseeviot, Elsa, OSH n 24

21.12.2006 Lisätty Orifame Asennus-ja käyttöohjeet sivuille. Lisää runoja sivuilla 1 ja 3.

20.12.2006 UUSI TULOKAS, Iiiihana poikavauva Macriano D'Oltremare OSH b 24.Suurkiitos Simonelle. Lisää hänen kauniita kissojaan löydät IT*Oltremare OSH, SIA Make on yhteisomistuksessa Saila Matilaisen, FIN* Yrttitarhan ja Sari Palmgrenin, FIN*Kuuran kanssa. Make etsii sijoituskotia linjalta Jyväskylä - Mikkeli - Lappeenranta - Kouvola - Helsinki.

05.12.2006 Lisätty uusi runosivu nro 3.

02.12.2006 Lisätty runoja sivulle 1. Käyty tervehtimässä Tonia, Veikkaa ja Elsaa.

04.11.2006 Veteraani-iän saavuttavat tänään Orifamet Mission Impossible; Sylvi, Madabout U; Oona, ja Mortal Combat; Veikka. Onnea 7 vuotiaille!!

26.10.2006 Cosa Nostra pentueen pojat Orifame Capone, Tarmo ja Carlito, Paavo 11v. Paljon Onnea!!

20.10.2006 Sijoituskotia Jyväskylän lähiseuduilta etsii 1,5 vuotias klassinen tabby naaras ja sen ystävä puolivuotias klassinen tabby urospentu.

15.10.2006 Kiitos ystävät kauniista sanoista, tuesta ja osaanotosta Keijon poismenon johdosta. Tukenne ja olkapäänne ovat vertaansa vailla!

07.10.2006 URK:n näyttelyssä. Arvostelussa Orifame Iseeviot, "Elsa Nyypeli", lk 12 ja äitiLenita, Baila-Bailan Ikiliikkuja, oli turistikissana. Reipas Elsa Nyypeli oppi puskemaan ihmisiä sturdin etuseinän läpi ja käyttämäään riippukeinuaan entistä paremmin lepäilyyn. Reipasta oli hiekkalaatikon kaivuukin. Tuli kiire saada neiti puhtaaksi ennen arvostelua 8) Onneksi tuomarilla kesti sen verran pitkään, että sain puhdistettua sturdinkin. Neiti Johtava Hygieenikko kun oli siistinyt hiekkalaatikkonsa todella perusteellisesti.

Arvostelussa saatiin EX1, kehuja mm. ihanista silmistä ja suloisesta, reippaasta (todellakin) luonteesta.

Kiitos Pialle asiantuntevasta Helsinki sightseeing tourista ja opastuksesta. Pitkät matkat sujuivat rattoisasti mennen tullen, kiitos Merjan ja Pian. Jokohan riittäisi reissaaminen tältä vuodelta!? Ainakin Äänekosken esittelynäyttelyyyn ilmottauduttiin jo XD

05.10.2006 Päivityksiä vähän sinne tänne. Kissojen tietoja täydennetty, myös sukusiitoskertoimia näkyvillä niistä kissoista, joista ne on ennätetty laskea. Siitosnaaraaraiden määrä kaksinkertaistui kun lisäsimme viimeinkin sivuille Ossin, Orifame YksiOnSuurempiMuita. Valitettavasti In Memoriam sivuakin on jouduttu täyttämään suru-uutisilla.

30.09.2006 Orifame Iseeviot, "Elsa, Nypsy eli Nyypeli", oli ensimmäisessä näyttelyssään lk 12 Porvoossa. Nypsy oli hirmu reipas ja kiltti. Huuteli sturdistaan apua.. josko joku ohikulkija päästäisi pois, kun emäntä ei avaa koputtavalle kissavauvalle. EX1 tuli. Tiukka näyttelyuran aloitus. Elsa oli arvostelussa myös sunnuntaina, EX1 tuloksella. Kiitos Thunderwave's Sannalle kuljetus-yms. avusta.

Orifame SeEiOlekaanNiin sai lauantaina ensimmäisen lippalakkinsa ja siskolikka Orifame YksiOnSuurempiMuita kävi rippikoulun. Sari, Jarno, Iitu ja Senja olivat väsyneitä, mutta tyytyväisiä päivän saldoon. Samaisena päivänä Orifame Instant Karma, Aki, lensi Eijan tuella omaan kotiin.

02.09.2006 Käytiin Tiinan ja Merjan kanssa Hämeenlinnan näyttelyssä. Orifameista oli mukana SeEIOlekaanNiin. LK 11 EX1.

22.08.2006 Hyvää 2v. syntymäpäivää Suomen ensimmäiselle klassinen tabby pentueelle Orifame Againstallodds, "Sulevi", OSH n 22, Orifame Animalmagnetism, "Uolevi", SIA n 21. Oikut omistaa Merja Hänninen. Onnea myös Orifamelassa asuvalle veljelle, IC Orifame Anxiouslyawaited, "Ristolle" OSH n 22.

21.08.2006 Uusittu sivuja vähän joka kohdasta! Sellainen suurempi päivitys! Kiitos Merja!!

19.08.2006 RUROK Orifame Instant Karma, "Aki", OSH n 22, EX 1. Aki oli hirmu reipas. Leipoi monta pellillistä pullia ja sämpylöitä päivän aikana!

Ei kommentteja: