28. elokuuta 2007

Kasvatuksen alkeet


Elinan kiteytti kasvatuksen alkeet yhteen kuvaan ja tekstiin! Kuvassa poseeraa Tuisku, Orifame Southern Comfort, OSH d 24. Kuinka totta!

15.9 on seuraava näyttely, ISROKin Kuopiossa järjestämä. Menen Riston, Orifame Anxiouslyawaited, OSH n 22, kanssa lauantaina. Tuisku ja Elina tulevat myös. Mukavaa nähdä, miten Muiskulisko on kasvanut. Kavereiden näkeminen on näyttelyiden parasta antia! Odotan kovasti tapaavani myös Tiinan upouuden Tiikerin sihteeristössä, työhön uppoutuneena.
Mietin kuumeisesti, onnistuuko lähtö Porvoon näyttelyyn. Se varmasti jääkin tämän kovin hiljaisen näyttelyvuoden viimeiseksi. Sitten siirrymme vauvahommiin. Joko suunnitteluun tai jopa varsinaisiin tositoimiin. Aika näyttää.

3 kommenttia:

saila kirjoitti...

Kiitos terkuista! Metsämökin Markku jännittää onko toisetkin ipanat kehitteillä... Minnekäs asti sukutaulussa ne rottaesivanhemmat jäävätkään? Täällä pidetään peukkuja, että pääsette tositoimiin vauvahommissa ja sitä ennen Porvoossa pyörähtämään!

Anonyymi kirjoitti...

Eivät ne kauhean kauaksi sukutauluissa jää, ne rottavanhemmat. Tuiskun äitikin on gerbiili.

Unknown kirjoitti...

Niin tosiaankin ;) Totta.
Siitäpä muistui mieleeni, että ensimmäisen vieraan kommentti nähtyään Piukkeliskon pentuna istuvan sohvan reunalla oli "mikä rotta tuolla on??"...