23. syyskuuta 2007

ORIFAME ALL MINE-day!


Tämä päivä on uusi kansallinen liputuspäivä. Orifame-kasvattajanimi on siirtynyt YKSIN minun omistukseeni. Uusi, juhlittava merkkipäivä Orifame-historiikkiin.
Päivän poikana esiintyy Sarin pian 8v. täyttävä Orifame MissionImpossible, Sylvi, OSH b 24, EC Delicatin Internat.Orange x EC Thurah Darmasakrapravartana.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on lisätty kalenteriini uusi kansallinen liputuspäivä8-) Onnea tätäkin kautta ihan sikapaljon!!! Kertsi avustaa mua tässä tietsikalla ja Aake kuikuilee vieressä. Voi tätä ihanuutta.
Terkuin: Tiina

Elina kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Forssan ilmoon tuli laitettua vielä omistajiksi teidät molemmat pöh 8)

saila kirjoitti...

WAU! Sitä sietää juhlia! ONNITTELUT!!

Maakula on vieläkin ihan ventti eilisestä... Olihan siinä, kun piti kaikki neljäkymmentä kissaa hurmata (varmasti olivat kaikki Makea varten siellä, ihan varmasti). Yleisö ainakin oli myyty Maken sanavaraston edessä -tuomari samoin :P

Heli kirjoitti...

Vetäisin lipun salkoon, jos meillä lipputanko olisi vaikka onkin jo pimeää. Onnea, onnea, onnea! Palustris-kissalan otukset lakeijoineen

Riikka kirjoitti...

And we praise the Lord! Halleluja!
Onnittelut Kaakalta ja Riksulta. Iloon yhtyvät Veikka, Toni ja Elsa.

Riikka kirjoitti...

Onnea Senja!

Siinähän on Oonan Sylvi-veli, WAU! Ja tuolla aiemmin oli myös Veikka! Kivaa! Oonakin osaa tehdä noin niin kuin Veikkakin, kuvaa vain en kerennyt ottaa... Ja osaa Oona olla noin niin kuin Sylvikin, välillä... Edes hetken rauhassa. :o)
t: Riikka ja Oona

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Onnea Onnea!!!

Terkuin: Marika, Tsiisus ja loputkin Baila-Bailat

CresceNet kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.