15. syyskuuta 2007

ISROK 15.9

Mielettömän kiva päivä alkoi Jyväskylästä sujuvalla kimppakyydillä kokoonpanolla Timo, Susku, Mervi, mä ja kissat. Eläinlääkärintarkastuksesta selvittiin isommin jonottamatta. Perillä odottivat Tuisku ja Elina. Rupattelua riitti (ei voi onnistua näin hiljaisilta).Ihasteliin Tintin uutta Görania. Ristittiin Pulkkisten kaunis Sultsi. Minä olin pappi ja Pia on kummi. Mirja tarjosi kahvit ja nami syömisiä. Pia oli tehnyt hienot kastetodistukset samaan tyyliin kun mun kummipojalle, Vantulle aiemmin keväällä. Kehystän kummankin pojan todistukset ja laitan tänne "kissahuoneen" seinälle. Täällä on ruusukkeita, kunniakirjoja, kuvasuurennoksia yms.

Elina antoi MAHTAVAN jättikuvan Tuiskusta!

Elinan kivat vanhemmat kävivät katsomassa lapsenlapsen arvostelua ja Elinan isä vei meidät vielä katsomaan kotiin jääneitä Meeriä ja Meikoa, "mummon"jäädessä vahtimaan Tuiskua ja sen arvostelun alkua. Ennätin tutustua suloisiin tyttöihin ja vähän kerettiin katsastamaan lelujakin, mutta sitten mummo ja Susku jo soittivatkin että arvostelu alkaa!! ja piti lähteä takas näyttelypaikalle. Suurkiitos kyydityksestä Elinan isälle.

Mun Risto sai ekan CAPn, Elinan reipas Tuisku oli TP, Suskun ja Timon Nasu, Säynätsalon prinsessa, jatkoi kunniakasta veteraaniperinnettä ollen KPvet. GO NASU GO GO! Mervin Molli oli KPN. Juma mikä stänlimäärä meidän kyydissä!
Annen ja Mikan Arttu valmistui EC:ksi ollen VP ja KPA. Melko lopetus munalliselle uralle! SUURonnittelut omistajille ja kasvattaja Karhuselle. Artun sisko, Kristiinan oma Liinu, oli muuten VSA. Siinä meillä on valkeat sisarukset, tosi jyrät! Ja taas me juhlittiin! Tällä kertaa vaaleanpunaisen juoman kera. NAM!

Nyt en kertakaikkiaan muista kaikkia voittaneita.. mutta äkkiseltään.. kaikille isot onnittelut. Tintin kummallekin pojalle, Pulkkisten Sultsille, Pian VSA f22:lle, Mervin Mollille, Suskun ja Timon Nasulle ja kaikille muillekin näyttelyssä olleille. Kivaa oli taas kerran, ihan koko rahan edestä ja enemmänkin. Timon idea "omasta näyttelystä" oli päivän paras. Ilmottautuneita tuli jo huisin paljon. Odottelemme ilmoitusta ja tarkkaa ajankohtaa seuraavaan Kissa-lehdessä!

Kaikki Riston kuvat ovat hovikuvaaja Elinan ottamia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ehhehee!
..eli idea tuosta "omasta" näyttelystä jäi kytemään. Tuollaiselle Drive in/out tyyppiselle pikanäyttelylle voisi olla todellakin kysyntää, ainakin kiinnostuneita oli todella paljon. Jäädään vielä kehittelemään ideaa. Ainaskaan kissat eivät voi yöpyä näyttelypaikalla eivätkä liioin omistajat. Ja vielä tiedoksi näyttelyyn tuleville kissoille: KAIKKI KELPAATTE MULLE!!!

TIMO
NÄYTTELYPÄÄLLIKKÖ, TUOMARI, SIHTEERI, JURY.