18. syyskuuta 2007

Karjalan heili eli meirän Make
Maken vauvat muhivat Valmain ja kotivaimo Fujin masuissa. Tajusin, että en ole julkaissut Makesta (Macriano D'Oltremare) yhtään henk.koht kuvaa blogissa. Sivujen kuvagalleriakin on kovasti uusimista vaille. Siellä ku on Makesta vaan "vauvakuvia".
Sari ja Saila ovat kuvanneet Makea niin paljon, että kuvia valitessa iski runsauden pula.
Make on lihaksikas ja iso poika. Sitä todellakin tuntee käsittelevänsä kollia, kun sitä venyttää. Pitkä poika, loppuu meikäläiseltä kädet kesken. Se on hirmu hellä ja huomaavainen. Laulaa naisensa ihanasti ja ajankanssa pyörryksiin. Valmai tykästyi Makeen niin, että kasvavat masuasukkaat ovat todellisia rakkauden hedelmiä.

Me oltaisiin haluttu käyttää Makea näyttelyissä jo pentuna, mutta ANFIsta kesti saada jo valmiit rekat.. kesti kun Iisakin kirkon rakentaminen. Kun paperit viimein saatiin, Suomeen rekkaaminen oli nopea. Sittemmin Make on viettäny häitä suunniteltujen vaimojensa kanssa, joten näyttelyihin ei ole juuri ennätetty.Siitoshyväksyntä piti varmuuden vuoksi hakea, että saa naisensa ennen avointa luokkaa. On kollissa mitä näyttää! Kyllähän sitä vielä kerkee!
Nämä kuvat on Saila ottanut menneenä kesänä.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Vautsi noita Maken jalkoja!! Se on tosiaan hirmu lihaksikas! Aivan upea!!

Käy kateeks, kun katselee Makea ja Fujia lantsimassa landella :( Mekin tahdotaan kävellä, eikä aina valjastella.