17. syyskuuta 2007

Hän mennyt on


Suru-uutinen saavutti Orifamelan perjantaina 14.9.2007. Baila-Bailojen kantanaaras, rakastettu ja palvottu Rouva Jumala, Ballawhane BailaBaila, on kuollut. Orifamet hiljentyvät kunnioittamaan The Ylikissan muistoa sanoin:

FIAT VOLUNTAS TUA, SICUT IN CAELO, ET IN TERRA.

Alla Bailis Marikan sanoin. Suora laina Baila-Baila Naaraat sivuilta.

IC Ballawhane Bailabaila
"Bailis"

SIA n, kastraatti
Vuoden Siitosnaaras 1998

EP&EC Zodiac av Karitzy, DM (SIA n) x
WW/00, EP&EC Kautonsalon Greta Garbo, DM (SIA n)

Armon rouva Ballawhane Bailabaila on kissalamme ylijumalatar ja kantaemo. Kissoistamme Se suuri siamilainen, joka määrää keittiömme kaapin paikan. Kissa joka ei suuren jumaluutensa vuoksi alennu mittelöimään muiden kissojemme kisoissa. Jää mielummin katsomaan ja nyrpistämään nenäänsä.

Bailabaila syntyi 1.10.95. Olin varannut hänet jo vuotta aikaisemmin. Ruskeanaamioinen rouva muutti meille tammikuussa ja varasti kaikkien sydämet. Nykyään hänet tunnetaankin nimellä Rouva Jumala Bailabaila. Bailabaila on talomme siamilaisista ainoa joka jakaa yksinoikeudella sänkymme kanssamme. Hän tietää suuruutensa ja häntä ei ole koskaan kielletty mistään ja SEN KYLLÄ HUOMAA!!!

Bailabaila lahjoitti minulle kaksi pentuetta. Bailabaila kilpaili vuonna -98 3 kertaa siitosluokassa ja hänet palkittiinkin vuoden 1998 SRK:n parhaana siitosnaaraana. Rouva itse ei vuoden siitosnaaraan titteleistä piittaa vaan elää omassa prinsessamaailmassaan tehden läheisilleen selväksi sen miksi hän on tähän maailmaan tullut - eli , että me ihmiset tajuaisimme, kuinka joku on ihmistä ylempänä.

Ei kommentteja: