22. joulukuuta 2012

Konduktöörin ja Loimaalta tulijan sinunkaupat

 KV: "Toi hemmo on siis kaiketi tullu jäädäkseen. Onkohan se joku muotibloggari? On meinaten sitten niin sävysävyyn pikkumiehet nyt yöasuissaan että... "


 KV: "Ei mua tiättekö oikeesti kauheesti kiinnosta toi Loimaan hemmo tai mikä vapaamatkustaja ny sitte onkaan. Tai mä en ainakaan myönnä! Ihan tässä seuraan ja valvon vaan ettei Aksulle satu mitään. Se on kuiteskin mun yhtiökumppani. Menee muuten bisnekset pieleen. Hei... nyt on hyvä haistella kun hemmo ei huomaa et mä haistelen...Pakkohan se on tarkistaa mikä hiippari toi on."KV: "Mä en löytäny mistään "jesaria" ja nippusiteitä, joten jos Aksu joutuu pulaan, hädän tullen täytyy turvautua tähän naruun... Tiedä miten röyhkeeks se hemmo heittäytyykään. Parempi varustautua ennakkoon... "


KV:"Psäääh! Jotta ei ihan mee maine, pakkohan se on ees jotku rajat laittaa. Ei sitä mun isännän syliin uida noin vaan, jotain rajaa hei hemmo!"
KV:"Hei Hemmo, reitti on nyt selvä... Kurrrrr, kurrr...MRNAU!  Lähetääs poju kierrokselle!"
S:"Wau, vähäks sulla on pähee katse! Mäki haluun isona tommotteen Superkatseen! "
S:"Setäääää! "KV:"Tuus hei poju kattoon mitä täältä ylempää löytyy..."S: "Mites musta tuntuu, että mua sahattiin nyt vähä linssiin... Ei täällä mitään kauheen erikoista nyt ollu...vai? "


 S: "Mä oon nopee, salamannopee... Se pikkumieskin höpötti jostain Salama McQueenista mulle. Se Salama on sen idoli kuulemma. Mäkin oon ku Salama. Oonkohan mäkin sit sen pikkumiehen idoli? On kyl toi setäkin aika nopee vaikka se on syöny ruokaa varmaan koko kissalan edestä..."KV:"Sä oot hemmo tiäkkö ihan jees. Unohdetaan se matkalippujuttu. Keksitääs huomennaki jotain kivaa taas ja ruvetaan miettiin bisnesjuttuja yhessä sen pikkumiehen kanssa. "
S:"Jep jep! Tiäkkö setä Väämö, mulla on ihan oikee nimikin. Mä oon Sepi. Kroooh... Ei vitsi että väsyttääkin..."

Kuvat ja tekstit komioitten poikakissain omistaja ja Aksun äiti Hanna-Mari Rajaniemi.

Sepi, Ice Olive's Smashin' Pumpkin,  lila itämainen lyhytkarva uros , OSHc
Konduktööri Väämö, Väinö, Orifame Didgeridoo, suklaatäplikäs itämainen lyhytkarva uros, OSH b 24

Ei kommentteja: