14. syyskuuta 2012

Our mum is a SUPER mum

24.8 oli kovin cinemaattinen päivä. Joken (Orifame Jokkantii OSH n 24) ja Spöken (Orifame Huvudvinst OSH ns 22) rakkauden hetelmät alkoivat kuoriutua. Helposti, kuin elokuvissa. 


Esikoispoika, klassinen hopeatabby, sai emon puhkeamaan kehuihin. Vienolla äänellä emoSpöke kertoi minulle miten ihana aarre kainaloon asettui. Spöke pesi ja puunasi, imetti ja ihaili. Monta tuntia meni silkassa oksitosiiniauvossa esikoisen kanssa paistatellessa. 


Jatkoa seurasi helposti, kunhan rouva kerkesi hoitamiselta synnytystä jatkamaan. Ilma oli merkityksellisyyshiukkasista sakeana. Saimme klassisen hopeatabby tytön.


Sitten maailmaan kurkkasi hopeatäplikäs uros. Iso kuin karhunpoikanen. 


Spöke osasi saman tempun kuin emonsa. Tuki etutassulle nisälle pyrkiviä pentuja. 
Katselin auvoisaa, osaavaa ENSIKERTALAISTA emoa liikutuksen kyynelverhon läpi.Pennut pyrkivät nisille heti maailmaan tupsahdettuaan. Emo ei kerennyt napanuoria katkoa tahi kaikkia kalvoja poistaa, kun tyypit olivat jo imuttelemaan menossa. Ahnaat Orifamet :) Kaikkein suurin ahnimus oli tummempi siamtyttösistä.


Spökellä on tassuaisti <3 aputaputap.="aputaputap." br="br" nbsp="nbsp" siamtytt="siamtytt" taputettavana="taputettavana" vaaleampi="vaaleampi">


Emouden auvo. Hopeaemo suorastaan fluorisoi pimeässä.


Viisikkomme.
Hopeatäplikäs itämainen lyhytkarva uros, OSH ns 24
Klassinen hopeatabby itämainen lyhytkarva uros, OSH ns 22
Klassinen hopeatabby itämainen lyhytkarva naaras, OSH ns 22
Siamilainen naaras SIA ?
Siamilainen naaras SIA ?

Kiitän näistä ihanista pentusista myös Joken Aliisaa ja Spöken Riiaa & Juliaa!


(Tekstivaikutteet Pasi Ilmari Jääskeläiseltä, jonka mukaansatempaavaa Harjukaupungin salakäytävät-teosta luin, kun olin turhake synnytyksessä.)