29. huhtikuuta 2012

Nyplätäänkö täällä, hä?

No ei tässä ole keretty mitään nyplätä. Eikä ees osata.


Mutta ISROKin näyttelyssä osattiin ja kerettiin käydä. Luusuan Johannan Tiuhti, Orifame Ilkamoiden, valmistui kevään ensimmäiseksi herkkusieneksi. HURRAA mikä ChampionEmäntä!
Kyydistä ja muikeasta matkaseurasta kiitsat Ylitalon Tiinalle ja yllämainitulle Jossulle.


Osasukulainen KermaUnelma, Orifame Cream Come True, sai ensimmäisen avoimen luokan sertinsä. HipHip! Hurraa säästetään vasta valmistumiseen. 
Minä suuntasin näyttelyn jälkeen Asikaisen Elinan, Meikon, Meerin, Tuiskun, Rosien ja Roxyn luo yökylään. Katsastettiin eläinten lisäksi kuulumiset, War Horse ja pontevasti herkkuja.
Kiitos Elina!


 Kerma se lähti suoraan näyttelystä asuntoautolla Suomijamboreelle. On viestiny milloin Sodankylästä, Äkäslompolosta, Ivalosta ja ties mistä. Autopilotti toimii erinomaisesti ja ruoka tarjoillaan tuoreena. Myös saniteettitilojen puhtauteen naisemma maailmalla on tyytyväinen.
Ajaminen käy leukaperiin, kun sitä tässä mittakaavassa tekee. Ylämäet rasittavat erityisesti viiksiä.


Suomessa kun ei kovin korkealle pääse, joten Kerma on suuntaamassa hiljalleen alaspäin.

Kuvat: Tapio Virtanen2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi kuin sanoa, että sulla on sana NIIN hallussa:)
Viikset rasittuvat erityisesti ylämäessä...REPS!

T:Tiina from Mäntsälä

crazy cat lady kirjoitti...

Kermalla on ihan oikea asenne. Matkailu avartaa. Tuota mekin tehtiin ennen ja Elli matkas ympäri Suomen, esim. kun muut kävi Korkeasaaressa, Elli pääsi Seurasaareen katseleen lintuja ja oravia. Toivottavasti Konstakin pääsee joskus matkailuautolla maailmalle :)