6. syyskuuta 2011

Kirkassilmät, silkohapset

Jälkivauvailuksi tämä menee. Mytty-ympättien vauvakuvien julkaisu siis, kun ne ovat jo reilun VIISI VIIKKOA ISOJA. En kerro niille mitään. Suuttuvat pian. Ettekä kyllä kerro tekään. Tai en näytä. Kuvia.

Jokkantiista meinasi tulla Jokapoika. Mutta kun en tykkää Marimekosta. Eikä pojalla ole raitapaitaa vaan täplät. Liikasen Erkki vei voiton.

Jokkantii on villi, mutta maltillisesti. Aitojakaatava luonnekuvaus, eikö totta?!

 Suomalaisen naisen voimasanojen liikakäyttäjänä annan toki pennullekin sellaisen nimeksi, jos vaan tilaisuus tulee. Tulihan se. Jestampoo. Rakas Reikäsukka.

  Kilpparitabbytytölle pienet manaukset sopivatkin. Voi valotusta.
Pirtsakka Jestampoo leikkii ja töytäilee paikasta toiseen. Manailua kuuluu korkeintaan Lenita-emon suusta sen joutuessa jatkuvalla syötöllä etsimään itsehukkaantuvia pentujaan.

 Ihanainen Jäätelösuukko. Joukosta erottuvin. Kilpuri kumminkin. Eveltä sain taas runsaasti ihania nimiehdotelmia. KIITOS! Jäätelösuukon kohdalle oikein naksahti. Tässä nimi tytölle.

Maitovammaisena mietin pitäisikö nimeen lisätä Laktoositon HYLA ei sovi.  Kissaliiton säännöt eivät ota huomioon moista, joten kirjainliian vuoksi tyydyin pelkkään Jäätelösuukkoon. Onhan se pelkiltään nätimpi. Suorastaan syötävä.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tää täällä on tytyväinen, kun kelpaa. Ihan on Jäätelösuukon näkönenkin pikkusimsku. :-*

Suukottelua nenuun myös veljelle ja siskolle. Järjestyisiköhän audienssia KESKISsin aikaan?

Orifame Senja kirjoitti...

:)
Onnistuu audienssi! Mä tuun lauantaina. Mites sä? Meille on rapiat 20km nlypaikalta, joten ihan pikapyrähdys ei onnistu, vaan enempi ajan kanssa tyylinen <3