15. maaliskuuta 2011

Ristooo, hyvää nimismiespäivää!

TabbyEsi-isämme IC Orifame Anxiouslyawaited OSH n 22,
Risto s.22.08.2004
viettää tänään nimismiespäiväänsä!
Mottona Pasa ja Atpo-laina: Laiskiainen. Fiksu elukka, ei räpiköi turhia.
Lampaantalja Catmaxissä on Riston lempilaiskiaispaikka.

Aina reviirimme vartijavaltias ei rentoile. Risto tarkistaa reviirinsä iltaisin. Se kiertää koko huushollin seinänvieriä=reviirin rajoja pitkin (aivan kuten emonsa Aune teki aikanaan). Erityistarkkailuun joutuvat ns. heikot kohdat kuten ikkunat ja ovet. Valvonta kiristyy entuudestaan, jos kotipesässä on pentuja. Toisinaan turvallisuus vaatii alueen suojaamista. Ureatolpitus, onneksi maltillinen sellainen, pitää vihulaiset poissa. Onneksi tolppia ilmestyy nykyään hyvin harvoin ja nekin helposti puhdistettaville pinnoille.

Tassuaisti toimii. Unessakin.
Risto on oikeatassuinen. Se koskettelee mielellään tassullaan. Laittaa hiuksia (myös kaksin tassuin, kaikin hampain), kiertyy minun vasemman nilkkani ympärille, ja potkii hellästi. Mutta vain silloin kun jalassani on mummonMirjan virkkaamat tossut. Muisto pentuajoilta!
Risto tassuttelee mielellään uusia asioita ja läheisiä ystäviä. Parasta tassuantia on hellä poskikosketus.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

ihana Ristis <3

Ajattele Senja, että ei oo enää ku noin kaksi viikkoa ja Muikuli täyttää 4 v. Eikö oo hullua? Sitten mun täytyy raportoida, että Tuiskun kuivaan ihoon löytyi APU. Ja se on Salmopet. Ennen kuin joku ehtii todeta että daa, niin Tuisku on syöny säännöllisesti kalaöljyjä, mutta niistä ei ole ollut apua. No, nyt ruiskulla annettuna Salmopetistä oli. Enirohan teki tässä pari vuotta sitten tutkimuksen, jonka mukaan Salmopet on ylivoimaisesti paras kalaöljy markkinoilla ja sitä valvotaan tarkkaan. Sitten mietein, että aiemmin annoin kalaöljyn kapseleina. Voiko olla, etteivät kapselit imeyd yhtä hyvin kuin nestämäinen öljy? Joka tapauksessa tää toimii! Jipii