19. kesäkuuta 2010

Kuninkaalliset kuninkaallisissa hääjuhlissa

Kuninkaalliset erikseen!
Minä, HRH RW SGCA Orifame AurinkoKuningas ja mun sisko HRH TGCA Orifame AinaAkvarelli ollaan tänään juhlittu Ruotsin kuninkaallisia häitä. Ihan siis mukana ollaan oltu juu, kaikki nää kolme raskasta, aah niin ihanan eleganttia hääjuhlapäivää.

Shampanjaa on siemailtu ja princesstårtaa naposteltu.
Tää tårta vie kyllä kielen mennessään. Koko hovilta.

Täällä on niin paljon kaikkea mielenkiintoista! Kuten syötävää!

On tavattu tuttuja kuninkaallisia muista pohjoismaisista kuningashuoneista ja ympäri maailmaa. Joitain taviksiakin on näkynyt. Joku Halosen Tarjakin siellä oli. Suomesta. Tunnetteko? Mulle oli kyllä ihan vieras, mutta nyt meidät on esitelty.
Kätelty on, esitelty, suudeltu käsiä ja kumarreltu vallan väsymykseen asti.
Ollaan myös ruokailtu hieman.

Ihan saa herkkupaloistaan pitää tassuilla kiinni, niin paljon on vieraita! Pelätään, että vallan tarjottavat loppuvat kesken! Varsinkin tuon Prinsessakakun tila huolestuttaa syvästi.

Pitänee tarkistaa onko kabinetin puolella jotain tarjolla.Onhan täällä vielä jokunen muru. Princess cakea. Capuccinoa päälle.Tai shampanjaa.

Vielä jos tuolta kurottaisi! Marsipaania on suorastaan unohtunut!! juuri tuohon.

Vita Havetissa on niin kuuma ja ruuhkaista, että tultiin siskon kanssa hakemaan pitkästä aikaa vähän huikopalaa.

Oli kyllä kestämistä siellä domkyrkassa ja kartsalla. Ja partsilla vilkuttamassa. Ihan alkaa jo kaulus kiristää ja renikat rinnassa painaa. Josko sisko haettais jotain kevyttä naposteltavaa, (vaikka princesstårtaa) ja juotavaa?


Paparazzeja joka paikassa! Heti kun kuninkaallinen vähän rentoutuu niin ne tukee objektiivia suuhun! Ei edes kerran päivässä saa ruokailla rauhassa! Karu on kuninkaallisen osa.

Kohta ois se häävalssikin. Mutta tokko tästä joutaa? Onhan niitä katsottu koko päivä. Käsi kädessä, käsikynkässä, pusuttelemassa, alttarilla. Napostellaanko sisko jotain? Prinsessakakkua?

Tää Prinsessakakku on kyllä tosi taidolla tehtyä. Kerrosten välissä on aitoa vadelmamoussea, eikä mitään "hilloa", joten joissakin piireissä maistaa.

Jos nyt ihan vähän otettas Princess Cakea sis, kun tänne asti ollaan tultu. Täällä Sverigessä se on aidoimmillaan. Vallan alkujuurillaan.


Juhlahumun ikuisti Orifame-sisarusten omistaja Heidi Strömberg.

3 kommenttia:

Riikka Pajunen kirjoitti...

Mahtava meno!

Sirpa kirjoitti...

Kyll on nuis monarkeissa eri hienot juhlat! Mitenkäs kuninkaalliset juhlii juhannusta?

saila kirjoitti...

Viskasin sinua kuvahaasteella ;)