18. toukokuuta 2010

Lilatabbynaamiopojjaat


Yritin etsiä kuvia aikuisista lilatabbynaamioista ja minulle selvisi karu totuus! Näitä vaaleina pysyviä ja kauniita diluutiosiamilaisia syntyy yllättävän vähän! Huokailimme joukolla, että käsissämme on kaksi "harvinaisuutta".
Kiitos Eija, että lähetit kuvia kauniista Kelmikerhon Kimonisilkistä!

Ei ole mitenkään harvinanen olo tuumaa Gantona Gaskessa onkien ajatuksella.

Melkein sainpas! Hipasusta ei pietä! (kuvassa sama mies ku edellisessäkin)

Välillä silihommiin. Pojat jonottavat Ekin kättä.

Cat Dancer on maailman paras lelu. Heti Dragonflyn jälkee. Tuplaylävitosta lykkäävät Gulman Gundi (vas) ja Gantona Gasgessa (oik).

Puolen vaihto.


Gulman Gundi pistää saaliin kitaan.

Herkästi pyydystää perhosen hän :) Gulman Gundi siis.

Pojat ovat parhaat kaverit. Painivat paljon yhdessä. Omiin koteihinsa pojat voivat lähteä toki erikseen. Mutta kaveri pitää olla valmiina! Kahden kissan hankkijalle pojat voisivat olla varsin oiva parivaljakko!

Gantona Gaskessa on aina ja koko ajan jokapaikassa ensimmäisenä. Juoksee vastaan ja herää vasta kun osuu tulijaan. Luonteikas ja avoin. Kokeili ekassa kynsienleikkauksessa, kuinka kauan kestää, että annan periksi, jos hää vaan pyörii, häärii ja pyörii. No mullahan on kaikki maailman aika (GG ei sitä tiänny) ja poika väsyi huokaisten poispääsy-yrityksiinsä. Sitten me leikattiin kynnet ihan rauhassa. Pussattiin päälle. Niin, tiesitte kai, että pusuttelu on tärkein osa kynsienleikkuussa?!

Gulman Gundi on hieman huilistimpi. Vauhdikas kyllä, mutta aavistuksen maltillisempi. Nököttää keskittyneesti sylissä välillä kaulaa vasten painautuen. Hirmu helppo kaveri hoitoja tehtäessä (kynsienleikkaus, madotukset ja tarpeelliset korvien, hamapiden ja silmien tutkinta) Leikkiessä juoksee käsittättömällä vauhdilla! Sen vauhti tulee Almo Naturen kanasta. Tosi dopinkia, eikö totta!

2 kommenttia:

saila kirjoitti...

Gyl on gauheen hauskat leikit gundeilla 8)
Tuolta löytyy viiru-Helpin, lilakilpikonnatabbynaamion melkein aikuiskuvia näyttelystä ja siellähän sen näitkii ;)
http://yrttiset.blogspot.com/2010/04/naytelmia-ja-isoja-pentuja.html

maarit kirjoitti...

Ihanat pojat!! Ja tosiaan pusutteluhan on se kynsienleikkuun kaikista paras vaihe! :D