5. helmikuuta 2010

Se ei pelaa joka pelkää

Lenita, Baila-Bailan Ikiliikkuja, on toimelias emäntä. Ruoan vuoksi se seisoo vaikka kuonollaan. Lenita onkin ollut naksutinkoulutettavana jo pitkään. Se osaa antaa tassua, vierittää palloa yms.
Itse tarvitsisin lisäkoulutusta. Nopean ja ahneen kissan kanssa työskentely on toisaalta helppoa (eipä tarvitse houkutella toimimaan) mutta myös haastavaa. Kouluttajan pitäisi olla nopea ja tarkkana kuin porkkana tilanteiden edetessä huimaa vauhtia. Huh!

"Silkkikorva" rakastaa pelejä! Se oppi pelaamaan todella nopeasti. Kitty Brain Train oli ensimmäinen pelimme.

Lenita on niin aktiivinen rouva, että välillä se vallan huutaa viskibassollaan: "Mitä minä tekisin??" Toimettomuuteen pelit ovat oiva apu.
Saadessaan ruoan pelistä, Lenita on selvästi rauhallisempi ja tyytyväisempi syönnin jälkeen. Pelatessa ruokaa ei saa kiskottua naamariin sikapikaa. Ruoan eteen joutuu tekemään töitä. Metsästämään. Lopputulos on enemmän kuin tyydyttävä, kokee tabbynaamapelurimme.

Myös siippansa Risto, Orifame Anxiouslyawaited, jaksoi kiinnostua pelistä aluksi.

Riston into kuitenkin laski muutamassa viikossa. Se kun ei ole pätkääkään ruoan perään. Yritin kuumeisesti keksiä, mikä motivoisi Ristoa peliin, mutta en keksinyt vastausta.

Lenitalla peli- ja toimintaintoa riittää. Tiina lainasi meille Endo-päälikön Dog Tornadoa. Suurkiitos!!
Nina Ottosonin pelit ovat todella laadukkaita ja kestäviä!
Katso peliesittelyvideo täältä.

WAUTSI, tykkää Lenita ja imeytyy kuonoineen kaikkineen peliin. Innoissaan se pörröttää karvansa pelatessaan. Häntäkin on aivan puuhkana :D Tässä on saalistamisen meininkiä.

Peli on suhteellisen vaativa. Lenita ei vieläkään ole täysin keksinyt sen toimintaa, mutta se etenee päättäväisesti kerroksissa yrityksen ja erehdyksen voimalla. Toimintaa on niin hurjasti, että yritys toisensa jälkeen tuottaa jonkinlaista tulosta ja motivaatio pysyy yllä.

Seuraan toimintaa vierestä ja palkkaan naksulla. Lenita saa useimmiten yhden päivän aterioista pelistä.
Parhaiksi pelinameiksi on valikoitunut raekooltaan isohko Happy Cat X-Large. Ko. ruoka on Lenitalle muutenkin oiva, koska suuri raekoko hidastaa suursyömärin vauhtia. Samalla ikenet ja hampaat saavat "hoitoa", koska tässä ruoassa on pureskeltavaa.
Happy Cat ruoat: Vuorikatin nettilemmikki

Jos hankit pelin kissallesi, muista että sitä tulee käyttää vain valvotusti. Lue ohjeet tarkasti. Aloittakaa helposta pelistä, helpolla alkuasetelmalla. Herätä kissan kiinnostus ja neuvo sitä. Mikä tärkeintä, palkinnon on tultava nopsaan, jotta kissa tuntee onnistuvansa. Pelihetkien pitää aluksi olla hyvin lyhyitä. Junnaamalla kissa kyllästyy.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hauskalta näyttää! Jotain tuollaista pitää joskus kokeilla meidän ikiliikkujariiviö-Maijalle :)