6. marraskuuta 2009

Paljon on vettä virrannut Makkarajoessa..

Toden totta. Edellisestä päivityksestä on kulunut aikaa!!

Vietimme mieheni Erkin kanssa ihanan kahden viikon loman Teneriffan superkauniilla saarella, Isabel Family hotellissa, Fanaben lomakylässä. Aurinkomatkojen laadukailla retkillä kiersimme koko saaren. Suuret kiitokset viralliselle paikallisoppaalle Marjut Lindille. Siinäpä nainen paikallaan! Ei mitään diipadaapaa vaan asiatietoa mukavassa paketissa!

Kävin myös El Teiden ylähissiasemalla, 3555 m merenpinnasta. Jos mittaus tehtäisiin meren pohjasta, lukemat olisivat jo yli seitsemässätuhannessa metrissä!

Matkasimme myös rauhallisella ja kuvankauniilla La Gomeralla.
Vierailimme laurisilvametsässä ja kellopuukanervien kansoittamassa luonnonpuistossa. Mitkä loistavat vaellusmahdolllisuudet La Gomeralla ja myöskin Teneriffalla onkaan!!

Näimme delfiinejä ja pilottivalaita!! Päivä Royal Delphin aluksella lounaineen on asia, jota mummona muistelen.

Aurikoa riitti. Söimme maailman parasta kiinalaista ruokaa Slow Boat 3 ravintolassa Adejessa (Fanabessä). Myös take away pelasi loistavasti.

Jos joku lukijoista on samanlainen epäilijäjuudas Kanariaa kohtaan kuin mieheni ja minä olimme.. suosittelen että kokeilette Fanabeetä. Ette pety!

Satu oli meillä pitämässä huolta kissoista. Kiitos loistavasta hoidosta hänelle. Isäni ja äitini komppasivat vahtihommissa. He tekivät matkamme mahdolliseksi!

Järkyttävä määrä valokuvia odottaa latausta koneelle! Taidanpa tehdä Picasa-gallerian kaikkien katsottavaksi!

Yritän tässä päästä kiinni arkeen. Pitää aloittaa päivitykset heti juhlista, koska kokonaista kolme Orimfame-pentuetta täyttivät vuosia tänä blogipimentoaikana!! Muutakin kerrottavaa on :)

1 kommentti:

Riikka Pajunen kirjoitti...

Innolla odotan albumin ilmestymistä.