14. helmikuuta 2009

Hyvää ystävänpäivää ystäville!

Aksu ja Väinö osoittavat, että tosi ystävien päivät ovat joka päivä!

Aina on syytä pusuihin ja nenien vaihtoon!

Sain postia. Suklaasähkeen!
Kuka kumma osaisi lähettää moisen ihanuuden?


Jännitys tiivistyy. Liu'utan kädet vapisten puurasian kannen auki.

Oo! Kortti!

Kaksikielinen!

Toivotukset.

VAAN EI ALLEKIRJOITUSTA! KRAAH. Otin pikku pikku aivon käyttöön. Kenellä on imaameja ideoita? Vertaansa vailla olevia vetoja? Yllävimpiä yllätyksiä!! Kenen kanssa meillä on The Suklaa juttu?
Strömbergin Heidin kaa! Kuka on suklaa ylitse muiden? Rakastettu kruununjalokivi, suklaatabby, italialainen suklakreivi Amedei. Venäläinen tsaari Amedei Korkunov. Orifame AurinkoKuningas OSH b 22. :)
Olin saanut ystävänpäivälahjan Loviisasta ystävältäni ja suklaiselta lapseltani! Kuulette minun kehräävän. Vaimeasti, sillä suuni on täynnä suklaata.


Paketissa oli suklaapaloista tehty tervehdys. Ystävänpäivää rakkaalle Senjalle. Koristeena sydämiä ja tähtiä. Ennen kuin kamera oli päässyt kuvaamaan niitä, ne olivat vähentyneet viiteen kirjaimeen! Suklaa oli hurrjan hyvää! Nyt sitä ei enää ole. (Yllätys!!)Riia, min lilla vän, yllätti minut paketilla, kun kävin hakemassa häneltä "väriä elämään"! Söpössä, pärismäisessä paketissa oli ssuloinen koristautumistuote ja kortti, jota en voinut tähän kuvata, jottei Karto pillastu. Kortin kuva oli ihan se mun peruslemppari Kiroileva Siili, mutta Riian asenteelliset lisäykset olivat voineet saada sensuurin heräämään!
Kuten totesimme: Ole oman elämäsi Aira Samulin. Jos kakskymppisenä tuntuu kasikymppiseltä niin antaa tuntua vaan. Täytyy saada olla niin ku haluu. :D

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Vaudevau, ihanan senjamainen blogimerkintä. Ystävänpäivää uudelle hyvälle ystävälle! terveisin suklaita itsekin eilen katsonut - ja siitä Senjalle puhelimessa raportoinut - Amedei-fani numero yksi (vaiko kaksi, kenties kolme?)

Tiina-Liisa kirjoitti...

Ystävälle ystävällistä arkipäivää!