5. joulukuuta 2008

Huipulla tulee!!


Massimo, Orifame Chetano Cahya, Dani ja Horna saivat etukäteisjoululahjan. Karakorumin veroisen kiipeilyuun. Valtavan korkea huippu kohoaa pilviä hipoen. Vain kovimmat "veikat ja edmundit" pystyy kiipeen sen huipulle. (Katso kuvasta ketkä!) Siinä riittää rinteitä, seinämiä ja harjanteita. Pukkaa vuoristotautia äkkinäisille ja pakkopaluuta perusleiriin. Tähän annapurnaan on lisätty erikoisherkkujakin! Viidakko kynsikkäille saaliin vaanintaan ja piiloiluun. Alhaalla on tunneli luolapuumien ryömiä.

Kun on valoittettu seven summits, Massimo, the palliton oveluuden ruummillistuma, alkaa vaania pahaa aavistamatonta saalista. Veljet vahtivat vieressä suoristusta pisteyttäen. (Dani oli hoitanut Massimoa sisar- eiku velihentovalkoisena kastraation jälkeen)

Massimo hyökkää ja iskee! Pahaa aavistamaton saalis (ponnarikumppa-parka) joutuu sen hampaisiin ja lentää henkitoreissaan venyen ilmaan! Säälimätön Massimo päättää sen päivät sähäkkällä puraisulla. Koska elämme Suomessa, yhdistysten luvatussa valtakunnassa, ehdotankin perustettavaksi P.Ä.S.S.I. ry:n, Pelastakaa Äkkiä Sievät Somisteet Ilkityöltä rekisteröity yhdistys!

Kuvat: Isa Oinonen

2 kommenttia:

maano kirjoitti...

vau mikä kissatorni :)

Tiina-Liisa kirjoitti...

Liityn P.Ä.S.S.I:in heti. Tosi hieno kiipeilypuu.

Hyvää itsenäisyyspäivää meidänkin elukoilta