20. marraskuuta 2008

Vierailuja, nihinää ja nahinaa

Meillä on ollut erityisen kivaa! Eilen saatiin vieraiksi Tarvaalan maatalousoppilaitoksen luokka. Tosi kivoja, eläimistä kiinnostuneita naisia. Ammattilaisina osasivat käsitellä, rapsuttaa ja leikkiä niin ihanasti! Ihan juurruttiin niiden syleihin. Saman teki pappaSimo. Valmai ja Lenita esiintyivät jo liiankin kanssa. Aki kaatuili matoille ihan onnellisena. Me sentään osattiin käyttäytyä! Luokka ja ope toivat meille camo-ongen tuliaiseksi! Kyllä sillä on ongittu!
Näissä kuvissa me nihistään ja nahistaan keskenään.Kauhean kivaa. Mitään ei kuulu, paitsi painin kuhinaa. Toimintaa kuitenkin on hurrjasti!


Merja kävi tänään meitä silimässä! Me näytettiin miten leukasotaa pelataan! Kyllä näilla hakauksilla tuotas vaikka mäyrä luolasta! NOT!


Kröhöm!! Saisko kasvattaja puheenvuoron!? Didgeridoo puhuu niin paljon, että saa oikein viitata vuoronsa!! Kiitos. Do dii.
Dirlandaa, järjestyksessä vasta kolmas sininen Orifame, vaanii nenukka kiiltäen. Tyttö ei vielä puuteroi nokkaosastoaan. Se tosin testaa kasvattajan naamassa olevia Body Shop yms valmisteita, maistelemalla milloin luomiväriä tai värivoidetta.
Ollaan opittu kaikkii uusii taitoi. Vaanitaan ja ladataan pomppuja peput pyörien! (Huomatkaa miten hyvin suklaiset täplät toimivat suojavärinä pastelliruutuisessa ympäristössä!)


Varo mutsi! Täältä pesee ja linkoo!

Ei kommentteja: