19. kesäkuuta 2008

Jämsän näyttelyssä lauantaina 14.6

Sinnehän sitä sitten suunnattiin, lauantai-aamutuimaan Jämsään Jäähallille. Juhanan ja Tilkun kanssa matka taittui yhdellä pysähdyksellä, Siltalan Heikin suosittelemalla paikallisella nähtävyydellä, Patalahden Essolle eli Patiksella. Oi jospa Anniina ois voinu olla muu-kaa-naa!

Näyttelypaikalla kasattiin häkki toisensa perään. Tilkun yksiö ekaks. Lahopää minä olin unohtanut ottaa lapselle vessalaatikon. Ostamaan! Sitten Änsän asunto kokoon. Sitten Bolon kämppä. Saila oli jo kasannut siskojen ja isikissan häkit asuttavaan kuntoon.

Päivä meni rupatellessa, syöden (yllätys!) ja kauppoja tutkien. Samalla yritettiin pysyä kärryillä missä kenenkin tuomari on "menossa".
Riikan ja Tuijan kanssa meillä oli taas yhteiset eväät. Riikka osti Ansalle hienot kultaiset valjaat.. ooh glitter glitter! Ja flexikin taisi tulla hankituksi. Harmi, ettei saatu Ansasta näyttelykuvia! Suurkiitos, että lähditte reissuun mukaan Änsä ja Riikka!

Tuijan uusi birmavauva räjäytti potin ollen tp! Onnittelut tulokkaalle!

Viimein päästiin arvosteluihin asti. Make isi oli tp Hornelilla. Samaten poikansa Yrttitarhan Etruskisahrami eli Rixi, jonka omistaa Kristiina Kemppainen Feanorian kissalasta. Sekä isä että poika vetäisivät KP:t päivän päätteeksi!!! JIHUU!

Iskälle toivat pisteitä tytöt Yrttitarhan Drimia Maritima eli Johannan omistama Hile, Daphe Mezereum aka Kide, Drapa Incana eli Utu=oli turistina kannustamassa iskää ja nuorin neidoista Yrttitarhan Esikko eli Luuna. Orifameista mukana oli AurinkoTuuli eli Ansa, tuttavien kesken Änsä tai Kwansaa. Kaikki arvostelussa olleet tytöt saivat Ex1.

Tällä setillä iskä veti 98,00 siitospistettä ollen siitosuros I.
Hyvä meidän isi!
Sailan ja Maken, Macriano D'Oltremare, OSH b 24, posen ja puheen kuvasi Heikki Siltala.


Juhanalta ja Anniinalta tuli näyttelyyn Tilkku, vai mikä sen nimi nyt oli 8) Orifame Bow Wow OSH f 24. (Orifame Southern Comfort OSH d 24 x Baila-Bailan Ikiliikkuja SIA n 21)
(Anteeks kauheesti Tintti, ku menin valitsemaan saman nimen ku sun "ei niin kovin paljon vanhemmalla kasvatillasi"! En kertakaikkiaan huomannut, että sama nimi oli jo käytössä. Tosin jo ulkomailla!)

Syntyi vallan Värin Paras kisa f24:sta! Yrttitarhan, Orifamen ja Cannonballin välille. Canonball naaras vei ansaitusti voiton. Onnea!


Tilkku sai Ex1 ja pääsi kehän laidalla Siltalan Heikin tähtäimeen! Tässä kuvasatoa!

Pusuteltava Tilkku.

Kuikuileva Tilkku.

Puhuva Tilkku.

Sari the myöskin Maken emäntä oli isona apuna häkkien purun ja kissojen pakkaamisen kanssa! Suurkiitos. Iso kiitos myös Johannalle, joka auttoi pitkin matkaa. Juhanalle kiitos ja mahdollisimman syvä kumarrus pakkaamisesta ja kyyditsemisestä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttelypäivä oli taas mitä mainion! :o) SuurKiitos Kasvattajalle! Änsä on jälleen oma itsensä! Syö ja kehrää sylissä.
P.S. Mullakin on omalla kameralla ottamia kuvia, mutta jotkut on aika karmeita (kiitos sen valaistuksen). Voin lähettää sulle jotain, jos haluat?!

Orifame Senja kirjoitti...

Lähetä ihmeessä!! Mä ihan unohdin.. mutta sinullehan me Änsän kaa poseerattiin!! Kiitos oli kyllä taas niin kivaa että! Öönälle ja Änsälle, Appelsiinille, Rotansyöjälle (Orifame Kills Pikkupaimen) ja Petrille terkkuja.

Anonyymi kirjoitti...

meidän isi on paras, sehän me tiedetään !!!
terveisin Orifame AurinkoKuningas ja AinaAkvarelli

Tinittin kirjoitti...

Onhan se kumma jos ei tähän maahan paria saman nimistä kissaa koskaan syntyisi :) Onhan meidän Bling Blingilläkin kaima Major-kissalan pennuissa :) Hassuja sattumia!