12. toukokuuta 2008

Raisan ja Ronjan uuden elämän alku

Meitä tultiin hakemaan! Nää on meidän kamoja, tiesivät Raisa ja Ronja ihan heti!Vilttiä oli kiva evästää!Vähänks hienoo, me saadaan oma koirakin!Kasvattajalla on asiaa 8) YLLÄTYSSimo poseeraa ja Aki esittelee innoissaan kaikkea, tässä ystävällisesti hanuriaan.


Kun tytöt tutkii boksiaan, muut ottavat kaiken irti sylistä. Tytöt eivät olleet mustiksia "äidistään". Leuhkivat sisaruksille omalla perheellään ja hienoilla tavaroillaan, kutaleet.


Lenita kantaa lisää jengiä syliin.Raisa istuu tyytyväisenä "isinsä" kainalossa.


Pitkä kotimatka Rovaniemelle meni ihmeen hyvin. Raisa oli käyttänyt kahvitauolla hajukkaasti vessaa. Muuten olivat matkustaneet kuin vanhat konkarit.
Miten ihanaa onkaan nähdä elämän alkavan omassa, hyvässä kodissa. Sitä on niin suuri ilo seurata!

Kotona emo ja siukut etsivät ja olivat aika levottomia. Eväs ei maistanut ja emo huuteli pienellä sumusireeni äänellään. Ihmetteli minne meidän kuivan kesän oravatytöt ovat hävinneet. Elo asettuu taas hiljalleen uomiinsa.

Tampereen näyttelystä omiin koteihinsa lähtevät Jules, Jim ja "Neko". Stessuponi muuttanee näyttelyn jälkeen, kunhan isäntänsä pääsee sen hakemaan.

4 kommenttia:

Tiina-Liisa kirjoitti...

Joko ne pennut nyt jo kasvovat?

Kiitos kissakaimasta ja Nekon uudesta elämästä. Helpompaa elämää hänelle.

Orifame Senja kirjoitti...

Kyllä tulitte vahvasti mieleen. ja edesmennyt Neko tietenkin. Se on Tabbypojan työnimi.. omistajansa ristii kisunsa mieluusti japaniksi.Katsotaan jääkö se Nekoksi vai onko pieni mies liian koiramainen kissaksi 8) Aioin ihan sähköpostia laittaa asiasta sulle Tiina.

Anonyymi kirjoitti...

Enää yksi kissaton yö! ;)
Onnea Raisan ja Ronjan uudelle elämälle, veljekset Jules&Jimillä se alkaa huomenna :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea pikkuisille elämänmatkalle ja uusiin koteihin!