27. maaliskuuta 2008

Isä meidän

Onnea isi! Sinulla on tänään 1v. syntymäpäivä!


Vuosi sitten Ossin ja Ilun rakkaudenhedelmäpentu, työnimeltään Jyrki, sai pentueteemakseen Janis Joplin. Esiäitien Sari keksi teemasta nimen Southern Comfort meidän "vaaleanpunaiselle ruuhkatukallemme". SC on kuuluisa viskilikööri, joka teki Janis Joplinin äänestä ikimuistoisen.


Pikkusammakko, emäntänsä Elinan Tuiskuksi ristimä, aloitti valjasulkoilun jo varhain. Loikittiin tarhassa yhdessä ensin irti ja sitten valjaissa pitkin pihamaata. Ensimmäiset oireet "sammakoitumisesta", komeista loikista, näkyivät jo silloin. Oheinen video on Elinan kuvaamaa todistusaineistoa siitä, etteivät sammakkoloikat jääneet Tikkaskokelle, vaan seurasivat Tuiskua Kuopioon.


Tuisku osoitti, että se oli lukenut ulkoa Orifame Asennus- ja Käyttöohjeet. Touhua riitti. Milloin se sääti tietokoneella, milloin animea katsoessa. Yritti livahtaa kavereiden kanssa käytävään hengailemaan. Se hyppi yhä pidempiä sammakkoloikkia valjaissa ja söi kesäretkillä makkaraa. Siis originaali orientti, joka on xtra kaikkea!


Orientiksi osoittautui myös pojan äkki-into miehistyä. Serenaadit muttuivat sumutorveiluksi. Menneniä oli vaikka toisille jakaa. Iski kumisaapaskelikin. Tuisku päätti alkaa leikkiä vapaapalokuntalaista.


Lenita kosi Tuiskua ja häät vietetiin joulukuussa, itsenäisyyspäiväjuhlien aikaan. (Emme siksi päässeet Linnan kutsuille.)
Tuisku oli 8kk, ihan vauva vielä. Mutta niin se vaan hoiti homman kotiin! VaimoLenita oli onnesta ymmyrkäinen ja pyöri katollaan husbandinsa jaloissa.


Tulokset tulivat 9. helmikuuta.
6 inanaa Orifamelasta näki päivänvalon.
Kiljuset olivat syntyneet.
Nyt 6 viikkoiset lapset on ristitty seuraavasti:
Bestselleri OSH n 22
Banderolli OSH b 24
Boheemielämää OSH n 24
Bebobalula OSH h 24
Boogie Woogie OSH h 24
Bow Wow OSH f 24
Yksi tytöistä jää kasvamaan Orifamemammaksi.


Me lähetetään meidän isille touhukkaat syntymäpäiväkiljaisut!
painipainipurupurumaiskisimutmussutimussuti

Orifamet onnittelevat ylpeinä The IsäKissaa.
Vaimo laittaa terveisiä, että voisit ottaa tän katraan ens viikonlopuks Kuopioon.
Etkä sitten vie niitä Mäkkärille.

Tuiskun kuvat ja video Elina Asikainen.
Tuiskun vauvakuva ja Kiljusryhmä Tiina Salminen.
Hääkuva Senja Helle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, olipa ihana kertomus Isäkissasta! Pitää lukee se kotona vielä isäkissan kanssa yhdessä 8-) ! Tässä kuhan oon kahvit imassut, niin katoilen kaupan kautta kotiin ja sitten herkutellaan möykkyjen kanssa! Isäkissa saa tänään kans sen lahjasi!

PS: Isäkissa ei ole vain yrittänyt karata rappukäytävään, se _on karannut_ sinne sen 101 kertaa! ;D

Orifame Senja kirjoitti...

Kiva että tykkäsit. Hyvä on juttua vääntää, kun on hyviä kuvia! Mitäs TheIsI sai lahjaksi entä mitä hyvää söitte?

Anonyymi kirjoitti...

Voih kun ovat söpöisiä! On tainnut Love Me Tenderit soida Lenitalla häitä vietettäessä....
Olen jotenkin seonnut sillä lenkillä ollessa tanssin Jaden kanssa ko miulla oli tuo applen ipodi mukana...Sit sekosin tohon safari selaimeenkin, öö onkohan toi tarttuvaa??

Orifame Senja kirjoitti...

Applen kamat tarttuu. Musta tuli kerralla Mac fani. iMacillä tässä naputan ja haaveilen iPodista. Safari mullakin on yhtenä selaimena. Omppu tarttuu. Voisinkin lainata tähän kuulua Omppuviisautta. "I think, therefore Mac" ehehe