22. helmikuuta 2008

Näyttely Jyväskylässä 17. helmikuuta

Tuisku, Orifame Southern Comfort ja omistajansa Elina Asikainen poseeraavat kevään näyttelykauden avajaisissa Jyväskylässä.
Tuisku oli ensimmäistä kertaa isoissa pojissa. Se täytti 11kk näyttelypäivänä.LK 10 tuotti ekan CAPn. Lippiksiä keräämään siis. Tämä varhaiskypsä, häät jo 8kk iässä viettäny Muisku on jo 6 muksun isä. Sen Orifame-pennut syntyivät 9.2 Lenitalle. Perhe julkaistaan piakkoin sivuilla ja blogissa.

Näyttelykuvat Tuiskusta otti Maija Pirttikoski.


Ansa, Orifame AurikoTuuli, oli omistajansa Riikka Saikkosen kanssa ekassa näyttelyssään. Mukana oli myös ystävämme ammoisilta ajoilta, Tuija Isokivi.
Ansa oli reipas tyttö ja sai luokassa 12 EX1. Ja pusuja + kehuja tuomarilta ja oppilaalta. Lubrano oli oppilaineen piristävä uutuus 8) Hauskoja setiä, joilta tuli juttua sekä ranskaksi että englanninksi, papupata tyylillä.
Me keskityttiin tuttuun tapaan syömiseen, pizzaa, keksejä, suolaisia, kahvia ja limukkaa. Naurua riitti ja tuttua yleisöäkin kävi runsaasti. Oli HURJAN mukavaa nähdä näyttelykavereita pitkästä aikaa. Kiitos kaikille ilonpitoon osallistuneille!
Kristiinan kanssa vietimme perinteisen helmikuisen juhlan, jo perinteeksi muodostuneen joulun.

Ansan näyttelykuvat Riikka Saikkonen

6 kommenttia:

rosolli kirjoitti...

Pah, Tuiskun syntymäpäivä on 27! Ei 17! ;-D

Orifame Senja kirjoitti...

Sit VIELÄ varhaiskypsempi isi! Se päivä oli Ansan päivä! Miten erottaa kaksi rakasta? Sturdilla ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voih kun isukki on komee! Tuo Wenla on kans kävellyt suoraan mun sydämeen. Mie vaan en ymmärrä miten miust tuli tällainen kissaihminen, näin vaan?? Onkos se Jalkasen kirja itämaisista hauska/hyvä?

Orifame Senja kirjoitti...

Nää vie vaan. Nää kuminauhakatit. Mäkin muka olin vaan koiraihminen! MITÄ KÄVI?!

Pia on tosi hyvä piirtämään (piirtänyt pyynöstä Orifame Asennus- Ja Käyttöohjeiden kannenkin) ja kirjoittamaan. Mun on pitäny ostaa se kirja.. nytkin näyttelykyyti kävi näppärästi Pian bussilla. Juttua oli niin paljon ja matka LIIAN lyhyt. Ei kerenny puoliakaan mitä piti.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia, heh! ;o) Kwanza on taas sykyssä ja kehruu käy! Tuli vain sylkkyyn ja katsoi simmuihin, että silitä ja rapsuta mua!

P.S. Kyllä se Tuijan Make jo tajus sen, ettei niitä kissoja niin vain voi varailla...

Oonakin lähettää jostain (ehkä) terkkuja! :o)

Täti itse kirjoitti...

Kiire!
Ihanoita kuvia!

Palataan taas! =)