4. joulukuuta 2007

Valtaistuinsali!
AinaAkvarelli, kotoisasti Akva, lilatäplikäs itämainen
AurinkoKuningas,ystävien kesken Amedei Korkunov, suklaatabby itämainen


AatelisHerra, suklaa itämainen
Amedei Kuninkaallisena.
Hovilla vauhti päällä.Pois turha protokolla valtaistuinsalista.
AurinkoTuuli, suklaatabby itämainenRistiin rastiin.


Koko hovi osaa syödä lautaselta. Ruoka-ajatkin alkavat hahmottua pikku pipoissa 8) Juoksevat suut ammollaan kiljuen minua vastaan. Pehmeät eväät menevät parhaiten. Nutron vauvapurkit, kana, jauheliha. Valmai herkuttelee Kaijan tuomalla riistalla. Lintua, jänistä... NAM! V imettää edelleen ja pesee vielä peputkin.

Kuvausrekvisiittana oleva Valtaistuin löytyi Riikan kanssa tehdyllä ihastelureissulla äänekoskelaiseen Sateenkaaren taa-sisustuskauppaan. Pentujen Mirjamummo teki pehmusteet. Kuvauksessa käytetyn ruskean ja vielä kaapissa olevan joulunpunaisen tyynyn.
Kuvat on otettu Merjan toimesta kotilasvasteissa. Kiitosta pöytään isosta avusta!


Viralliset nimet on sitten päätetty ja rekisteripaperit on pistetty tilaukseen.

AurinkoKuningas OSH b 22
AurinkoTuuli OSH bs 22
AinaAkvarelli OSH c 24
AatelisHerra OSH b

Pentuepakkaukset tulivat eilen. Odottavat vielä postissa noutajaansa. Mihinkäs tässä on kiire. Me nautimme ja kehräämme onnellisina joulua odotellessa.
Amedeilla (AurikoKuningas)ja Akvalla (AinaAkvarelli) on jo valtakuntakin valmiina. Ne on virallisesti varattu Heidin ikiomiksi palleroiksi kahden kauniin IVkat. kissaneidin kavereiksi.
Heidille ja Veronicalle kiitos mukavasta käynnistä ja superrakastetuista lahjoista. Korkunovit (suklaakonvehdit) on syöty ja Nutrotvarastokin hyvää vauhtia ehtymässä.

Ei kommentteja: