26. tammikuuta 2009

Houska, palomuuri asentajineen ja torven toitotusta

Dirlandaa lensi pesästä lauantaina. Se muutti emäntänsä Johanna Luusuan luo Jyskään. Nimekseen neito sai Houska.
Houska esiintyy Muumilaakson tarinoita -sarjan jaksossa nimeltä Nipsu rakastuu, jossa Nipsu on rakastunut häneen. Houska ei anna vastakaikua Nipsulle, vaan pikemminkin ärsyyntyy tähän. Houska auttaa ampiaisia hakemalla Muumitalon kellarista hunajapurkin ja rikkomalla sen. Houska auttaa myös muurahaisia, persiljo ja kukkia ja lintuja. Houskalla on pitkä nenä, punaisella rusetilla kiinni olevat keltaiset hiukset sekä leninki yllään.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Muumi-tarinoiden_sivuhahmoista


Mäkki menee huomenna "huoltoon". Tilalle kasataan vintoosakone (yökkö!) Voipi olla ettei minusta kuulu online muutamaan aikaan. Jos meileihinne ei kuulu saman päivän aikan vastausta, tekstatkaa tai pirauttakaa 0407781338. "Toimisto" on auki (:
Hankin ulkoisen palomuurin turvaamaan surffailuja. Mukana tulee kuulema asentaja, jonka ilme huokuu tietoa ja palveluhenkisyyttä, "kyllä MÄ tiedän"-asennetta :) Todellinen hifisti siis!
Orifame Againstallodds eli Sulevi.


Ilman siskoaan jäänyt, vielä omaa kotia etsivä Didgeridoo eli Väinö huutaa kaipaustaan ilmoille. Siskoa on hurja ikävä. Tänään oli jo vähän helpompi päivä. Tässä se nyt nukustaa mun kirjoittavien käsien välissä, selkä kiinni näppiksessä. Risto-pappa on suurin lohtu. Talon "mummot" eivät lapsesta perusta. Sanovat vaan, että ei tässä muiden kakaroita ruveta hoitamaan. Omissa on ollu tarpeeks tekemistä :D


3 kommenttia:

saila kirjoitti...

Houskalle reipasta menoa uudessa perheessä, isi-Make toivottelee, että olehan kissoiksi! NAA'A!

Voi Väinöä... Jospa se Oma Koti pian osuisi kohdille! Suklaati on Väinöllä niin maukas, että isi on ihan kade täällä.

Ehkä tekisi pieni nettikatkos terää ite kullekin :P Mitä tää tekee tähän aikaan enää täällä!? Suojauduhan viremioilta!

Elina kirjoitti...

Minä haluan oman sulevin. Mistä niitä saa?

Eve kirjoitti...

Houskalla on erinomaisen hauska nimi. Onnea uuteen kotiin! :)