26. heinäkuuta 2008

Nekolle elämä maistuu ja mansikat.

Neko, Tuiskun ja Lenitan poika, asustaa, vaihtaa hampaita ja syö omituisia juttuja onnellisena omassa kodissaan vähän kotipesästä etelään. Rakkaan emännän lisäksi sillä on seurana Möykky fretti ja Yuki (=lumi) siam.
Neko on laajentanut makukokemuksiaan oikein urakalla. Mansikat ovat sen lempievästä. Mustikat hyvänä kakkosena. Myös appelsiini maistuu! Maiskis! Ruokalistassa oli muitakin erikoisen mukavia ruokalajeja.. kasvattajan laho pää ei muista kuin ne, minkä kohdalla tuli hihkaistua: OIKEESTIKOseSYÖniitä! ÄLÄnarraa!MITÄeiVoiolla!

Vapaapainia tatamilla!

Sen jälkeen pienet palauttavat huilit!

Isoveljen kaikussa on ihana pötköttää. Neko (=kissa) tirsamaassa.

Cool ja KatuUskottava kaveri Yuki. JOU!

Mitä Neko ei söisi.. tässä maistellaan yhtä suurista herkuista. Appelsiinia. Kerralla oli menny kaksi siivua.

Möykky-fretti on niiiin pitkä ja putkimainen kaveri, että sille on itämaisenkin vaikea pärjätä. Siis venytysmitassa. Möykyllä menee ihan oikeasti putkeen. Sillä on oma toimintatila.. salaojaputkea metritolkulla. Mikä käytäväparatiisi!

Omistaja ja kuvat: Reetta Kivelä

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihania kuvia :) Paljon terkkuja koko pesueelle!
Velipoika Jules on myös kova poika syömään. Siis kaikkea. Ja paljon. Viimeisin herkku oli pöydälle unohtunut kokonainen paprika.. Myös sipulia haistellaan jo kiinnostuneena.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä toisenlainen kaveriseura on karsinut Nekolta turhia epäluuloja ruoankin suhteen! Ronja-siskolla kolottaa toisinaan kahvihammasta.
Terveisiä koko laumalle Raisalta ja Ronjalta!

Sirpa