2. heinäkuuta 2008

Hedgehog's lake cat show

Siilinjärvelle sitä sitten mentiin sunnuntaiaamuna. Tanskalaisvahvistuksena olivat Thurah kissalan Jane ja puolisonsa Steen. Kissakavereina olivat "Nova", Orifame Casanova de Thurah' ja "Chakra", Chakra de Thurah'. Turistikissan virkaa teki velipoika Chandra Cadenza eli AnttiEnsio. Joka muuten yhä etsii omaa kotia!!

Mustosen Maarit tuli kuvaamaan. Kiva kiva. Tässä posettaa Chakra, joka myös on klassinen tabby. (Kunnon pyörylät kyljissä, kuten on muuten suklaaveljellä Tsaarillakin!)
Chakra on Janen oma tytöntyllerö!

AnttiEnsio ja ehken täydellinen 22 kuvio! Pojalle olisi yksi morsian, jos vaan löydettäisiin koti, jossa se saisi olla ihan pienen hetken leikkaamatta. Paljon yli puolen vuoden ei tarvitsisi venyttää! 8)

Maailma on niin täynnä ihmeitä, sanoo AnttiEnsio the Viihdyttäjä, joka leipoi, kehräsi ja pelleili ja vetkuili. Varsinainen hassukainen!

Asiallinen ja järkevä Nova, joka osaa pitää naamansa aina kauniilla peruslukemilla! (Mitä!? Voiko itämainen urospentu pystyä siihen?? Näemmä voi!) Nova jatkoi tiistaina sisarensa kanssa matkaa Tanskaan. Rupesi sitten Janen omaksi pojaksi.
Nova on pentueen ainut, joka ei ole ilmiasultaan klassinen tabby.

Posetuksen riemuvoitto. Tällä asenteella irtosi Kategorian Paras Pentu titteli. Paneelissa vastassa oli hirmuisen kaunis SIA b, Susannan linjakas tuontipoika.
Nova pokkasi pystin tuliaisiksi uuteen kotimaahan.

Elinan "Tuisku", Orifame Southern Comfort, The armoitettu Isikissa, valmistui Premioriksi ollen samalla Tuomarin Paras. Kotipesä ja vaimo kera lasten onnittelee!!
Muiskun seurana oli hienosti näyttelydebyyttinsä tehnyt "Meiko", Stareye's Meisy!

NÄIN RENNOSTI sitä voi suhtautua näyttelyyn, sanoo Tuisku. Kantapäät kattoon vaan!

Kaikki kuvat: Maarit Mustonen

2 kommenttia:

Eve Juntunen kirjoitti...

Mä en kestä! :kääks: Tänne se AnttiEnsio ja heti! Mitä siitä, että talossa on jo kaksi aikuista koiraa, alle nelikuinen koiranpentu, juoksuinen balineesityttö, leikkaamaton siamilaiskolli, uhmaikäinen ja murkku. Kyllähän se sekaan mahtuu. Mahtuuhan, joohan? ;)

Eve kirjoitti...

btw: Upeat kuvat kisseleistä. Taas. :D