24. joulukuuta 2011

Pimeässä loistava suklaatäplikäs

Väämön harrasteet, loisteet ja noudot. Viimein kuvatodisteita!


Germaanian gepardi noutohommissa. Jonkun kalan tai hiiren pyydystämisen ynnä noutamisen nyt vielä jotenkin ymmärtää, mutta mitä kummaa? Toisinaan myös rakas Barpaara on noutamisen kohteena ja sen kanssa suoritetaan komealla leiskautuksella myös estenouto noin 80cm korkean portin yli. Onko Väämö sittenkin salainen Eukonkannon kisavalmentaja ja treenaa uusia metodejaan?

(Kasvattaja huutelee täällä kursiiveilla. Väämö on Orifame Didgerdoo OSH n 24. Maken ja Elsan poika ja Houskan veli. Väämön vahva palveluskoiratausta lienee syynä osponttaaniin estenoutoon. Koulutustunnusta vaan hakemaan!)


 Väämön paljon puhuttu, mutta kovin salainen tanssi-paini-mikälie-harrastus rakkaan lelukissa-Barpaaran kanssa on nyt saatu ikuistettua! Nuorena poikana viritelty taito ei hevin ole ruostunut kuukunoiden poistuttuakaan, vaikka ilkeämielisimmät epäilivät moisen huvituksen johtuvan jostain muusta kuin silkasta elämisen riemusta.
No, Paparazzit iskivät pitkän sitkeän vakoilun jälkeen ja tässä todistusaineistoa.
Kuvassa näette miten rakas Barpaara retuutetaan ensin tanssilattialle...
(Paparazzin palkkaaminen kannatti. Kuvien ottaminen on ollut äärimmäisen hankalaa, sillä kameran linssin avaamisesta aiheutunut pieni ääni on saanut Väinön empimään puuhissaan) 

 (Tätä on on odotettu. Totisteita siitä, että Väämö korkkaa parketin Barpaaransa kanssa.)


"Mies tanssii läskien kanssa, vatsa hytkyttää, läskien kanssa ei parkettia nää,
mies tanssii läskien kanssa ilmaan hyppien
kun soi basodople tasarytminen." 
(Sanat Jope Ruonansuu, Tanssii läskien kanssa)
Meno on paikoin niin railakasta ja Barpaara tekee kaikenlaisia hienoja kolmoissalchoveja ja lutzeja lähes katonrajaan saakka.

(Vihdoinkin mä näen sen! Tanssii ja loistaa Barpaaran kanssa. Jamitämuutasetekkee?)

Ehkä tämä kaikki onkin puhtaasti ruokintaperäistä, ei sittenkään geneettistä? Liikaa fosforia kissanruuissa?

( Miten niin meillä liikakäytetään multicatia :D Väämö on kovin valovoimainen pärsoona, mutta näin suuri tapetun lucidum loiste johtunee tehokkaasta valonlähteestä paparazzin kuvausvälineessä. Tosin pimeässä hohtava suklaatäplikäs on sen verran vetoisa ajatus, että eiköhän aleta suunnittelemaan!)Kun kysyin Väämöltä selitystä näihin, sain vastaukseksi pelkän tylyn irvistyksen...
Onko tässä Vuoden 2011 hurmaavin irvistys?

( Ehkä Väämön suuta kuivaa. Tai sit se on muadikkaasti vampyyrihahmossa. Pyrkii ehkä Aamunkoi elokuvaan joko sudeksi tai vampyyriksi. On varmasti kuullut, että filmialalla ansaitsee hyvin hynykkää ja Barpaaroita.) 
 "Mitäs tehtäs kamu ?"
Oli miten oli - kaikista Väämön jutuista tai salaisuuksista ei saane ikinä täyttä varmuutta, mutta tosiystävyyttä Väämö ei  aliarvioi eikä salaile! Ystävän syliin on mukava käpertyä.


(Nämä Aksun ja Väämön ystävyyskuvat julkaisin jo aiemmin. Kiva julkaista ne nyt tässä oikeassa asiayhteydessä. Väinöstä on moneksi.)


"Ystävän jos menetän
ei mulle mitään jää
on elämä niin vaikeaa
ilman ystävää
Useinkaan ei yksin voi
kaikkea selvittää
on hyvä jos on joku
joka auttaa ymmärtää "

(Matti ja Teppo - Ystävän jos menetän)


SUURKIITOS KUVISTA, TEKSTEISTÄ Hanna-Marille ja salaperäiselle paparazzille!
1 kommentti:

Eve kirjoitti...

Ihanat! Hyvää Joulua Väämön kotiin ja Orifame-pesään <3 Niin ja kaikille muillekin OoÄf-klaanin jäsenille - ja tietty niille Myskelin lapsille ja lapsenlapsille ihan erityispusumuiskis.