26. helmikuuta 2009

Houskan kanssa keittiössäMitäpä ei itämainen pikkusilakka tekisi perheensä iloksi! Houska päätti nostaa riemun suorastaan kurkihirteen. Se väänsi itsensä keittiön kaapistojen sisään. Tuonne se meni... tuolta se tuli! Tietekin aukosta, josta kukaan ei tienny mitään ennen kyseistä päivää. No siitä sitten vaan koorautaan ostamaan tilkkeitä. Empiiristen tutkimusten mukaan on halvempaa tilkitä kissa ulos, kun raastaa se puolen vuoden päästä rakenteista puusteellit rikkomalla.

Emäntänsä Johanna ajatteli värjätä hiuksia. Värjää vaan, tuumasi Houska. Minä tyttö se puuhaan kermavaahdon kaa. Kesken hiushommien piti lähteä hakemaan yksi siniorava kermavaahtokulhosta. Huomatkaa ulottuvuus! Itämaisessa on pitkää myös kieli!


Tarpeeks on tullu tehtyy damagee keittiössä, tumaa neiti. Mitähän sitten tekis. Rompun kaa vois lätkii naamoja sinisiks!

Oonpa ISO ja vahva (muka). Voitan muuten varmasti!


Läpyläpyläp!

Kuvat: Houskan oma Johanna Luusua

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihana riiviö :-)

Eve kirjoitti...

Houska on superia <3. Jos saamme sen joskus meille kissahäitä viettämään saatan unohtaa palauttaa sen. Vai joko pitäisi varata Houskan ja Myskin pentu... Myyskä? Huski? ;b

Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

Elsa-äiti sanoo: "Hyvä Houska, Anna palaa."

Mahtava kuvasarja, sai oikein nauraa kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Hyyskiä vaan tilaukseen sanovat Loviisan kissat