21. kesäkuuta 2008

AurinkoTuuli Jämsässä 14.5


Riikka, the Öönän ja Änsän emäntä laittoi Jämsässä ottamiian kuvia. Valaistus siellä on pahin, mitä Suomen näyttellyhalleista löytyy. Keltainen ja kaiken muuttava.

Tässä me ihmetellään pöydällä!
Viime kerrasta onkin jo vierahtänyt aikaa..

Outo akka ei ku täti, sanoo Ansa. Samaa mieltä, sanon minä.. Sidorova arpoo eikä osaa päättää mitään. Taaskaan. Sanoi, että Ansan hopea on vasta tulossa. Ai niin ku missä. Jos tämä kissa ei ole hopea niin huh huh. Ei voi syyttää edes valoa, ettei hopea näy. Ansa on ku negatiivi!

Venyyyyyy!

Kuikuikui

Tuomarin kosketus.

Nyt en veny, sanoo Ansa. Ehkä kohta, mutten nyt. Vastahan mä venyin!


Ansa oli niin kiltti ja suloinen että. Jännitti vähän, mutta kuka ei.. Edellisestä esiintymisestä olikin jo puolisen vuotta.. no äh. 4kk. Sit me kosittiin yhtä ihanaa poikaa jo.. voi jospa me päästäis sitä hipaisemaan loppuvuodesta! Oikein ottaa syvämmenstä ku ajatteleekii!

Kuvat: Riikka Saikkonen, kotisivut

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hi there friends!Hope You had nice Midsummer eve party!
Tsaari is so beautiful! Congratulations to Ansa and long live the Queen of Orifame! Weather is great so we have been in long walk today with Jade. And now we are going to go out terrace with cats. On Tuesday I will have my doctor appointment about my asthma and allergy... Yes, I'm afraid about that, let's hope the best and wear for the worst.