9. maaliskuuta 2008

Ny läks

Jo riitti pesässä olo. Me todettiin, että "kestäneet ei kaiteet enää leikkikehässäin" ja nostettiin joukolla kytkimet päivälleen 3 viikkoa täytettyämme.



Ensin epäröitiin hetki...


Sit päätettiin yhtä aikaa, että NY LÄKS. Siinä ei vilkkuja käytetty ku ohiteltiin oikealta ja vasemmalta. Paremmalla ohi! Alkoi jo tulla karmit vastaan kiihdytyskaistalla.


Lenita-emo katseli, että tää on taas NIIN TÄTÄ! Nää muka itsenäistyy. Huutelevat itsevarmoina kavereille ja juoksevat, vaikka eivät osaa edes kävellä. Hoh hoijjaaa! YAWN.



Se siitä itsenäisyydestä. Sitä kesti ehkä viisi minuuttia eka kerralla. Ja emo sai kuin saikin kainaloonsa rajut, katu-uskottavat maailman matkaajat. Onhan se maailma nyt noin 25cm pesän ulkopuolella.

Maailma on viikossa laajentuntut jo lähes koko huoneeksi. Kiipeillään isolla sisalhiirellä, asioidaan hiekkalaatikolla. Kastellaan neniä vesikuppiin. Tsuh! Juostaan matolla ja sen ulkopuolellakin yritetään nopeuttaa askelia. Äänellä pidetään emoon ja sisaruksiin yhteyttä. Aktiivihetkinä koko huone on tööttäystä täynnä, kun pienet kuosinelivedot kiihdyttelevät kaistoillaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
saila kirjoitti...

Iii, viimeinkin päivitys kuosinelivedoista! Hyvä Senja! Ja kansa vaatii lisää kuvia!!

Orifame Senja kirjoitti...

Moro SAILA! Olin kipeenä ja kamerakin kettuilee! Odotan kovasti, josko saisin digijärkkärin. Taitaa kestää-- Tää nykyinen jättää raitaa ja ruutua enemmän kun meidän kuosilapsiin kuuluu. KUVIOT on lapsilla TOKI HYVÄT 8D
Terveisiä teidän vasuun! Perässä tullaan. Isille erikoisterkut!

Täti itse kirjoitti...

Kyllä on tarttunut sellainen kissakuume. Ei näy toipumista...
Blondi on niiiin söpö. Huoh..
Ja viimeisimmän viestisi toinen koukku. o___O

Olen aivan jumissa.

Tiina-Liisa kirjoitti...

Hittiläinen, kun vahingossa printtasin koko blogisi ja samalla raapaisin nenääni haavan. Hyvä minä nakkisormien kuningatar. Kissanpenskat on edelleenkin niin södei. :>