22. tammikuuta 2008

Yllätyssyntymäpäiväkutsut!

Menin tänään hyvää aavistamattomana FlyingFinn's kissalaan Tiinan luo ihastelemaan Siljan ja Silmun terhakoita itämaispentuja!
Menkää tekin http://www.elisanet.fi/flyingfinns/

Minua odotti yllätys! Tiina oli järjestänyt minulle syntymäpäiväjuhlat! Täytin 40v 29.5.2007 ja pyynnöistä huolimatta en saanut koskaan aikaiseksi järjestää juhlia. Haavelin naamiaisista, mutta haaveeksi jäi. Tiina päätti toisin ja tänään minulla oli syntymäpäivät!
Oli kakkua, suolaista naposteltavaa, suklaata ja herkkua monen moista. Hyvää seuraa ja paljon kivaa tekemistä! Katsokaa vaikka!
LUPRS!
Kaikesta loistosta ja huomiosta häikäistyneenä!Oisinpa tiennyt! Oisin kammannut naaman ja laittanut hopealameeasun.
Endo osasi arvostaa juhlatarjontaa ja kuiskutella päivänsankarille suloisia.Pennut olivat valmistaneet ohjelmanumeroita huolella!
Kissoille tarjoiltiin yläpurentaista lohikäärmettä. Evästämässä Aake-eno. Endo-koiralle oli puruluuta. Kimi maisteli riisisipsejä.
Kohtelias nuoripolvi tarjosi viihdykkeenä mm. ringette-näytöksiä. Myös maitobaari oli avoinna nopeimmille. Tosin vain rajoitetun ajan.


Kiitos oikein paljon Tiina! Olipa yllättävän ikimuistoinen syntymäpäiväjuhla!
Mukaan lähti lahjuksina suklaata ja Nipan tekemä upea savi-itämainen!
Olisin halunnut pienen itämaisen tikettitytönkin. Snoopylaukussa olisi ollut sille tilaa! Mutta kotona valitettavasti ei.
Käykäähän varaamassa PIAN omat pentunne!Suklaa on jo varattu, mutta tikettitytöt etsivät koteja! Kerrassaan fantastisia muksuja.

Juhlat, leivonnaiset, järjestelyt ja kuvat: Tiina Salminen, FlyingFinn's kissala, Jyväskylä.

1 kommentti:

-Niina- kirjoitti...

Ihana YSTÄVÄ Sinulla Senja!