19. kesäkuuta 2010

Kuninkaalliset kuninkaallisissa hääjuhlissa

Kuninkaalliset erikseen!
Minä, HRH RW SGCA Orifame AurinkoKuningas ja mun sisko HRH TGCA Orifame AinaAkvarelli ollaan tänään juhlittu Ruotsin kuninkaallisia häitä. Ihan siis mukana ollaan oltu juu, kaikki nää kolme raskasta, aah niin ihanan eleganttia hääjuhlapäivää.

Shampanjaa on siemailtu ja princesstårtaa naposteltu.
Tää tårta vie kyllä kielen mennessään. Koko hovilta.

Täällä on niin paljon kaikkea mielenkiintoista! Kuten syötävää!

On tavattu tuttuja kuninkaallisia muista pohjoismaisista kuningashuoneista ja ympäri maailmaa. Joitain taviksiakin on näkynyt. Joku Halosen Tarjakin siellä oli. Suomesta. Tunnetteko? Mulle oli kyllä ihan vieras, mutta nyt meidät on esitelty.
Kätelty on, esitelty, suudeltu käsiä ja kumarreltu vallan väsymykseen asti.
Ollaan myös ruokailtu hieman.

Ihan saa herkkupaloistaan pitää tassuilla kiinni, niin paljon on vieraita! Pelätään, että vallan tarjottavat loppuvat kesken! Varsinkin tuon Prinsessakakun tila huolestuttaa syvästi.

Pitänee tarkistaa onko kabinetin puolella jotain tarjolla.Onhan täällä vielä jokunen muru. Princess cakea. Capuccinoa päälle.Tai shampanjaa.

Vielä jos tuolta kurottaisi! Marsipaania on suorastaan unohtunut!! juuri tuohon.

Vita Havetissa on niin kuuma ja ruuhkaista, että tultiin siskon kanssa hakemaan pitkästä aikaa vähän huikopalaa.

Oli kyllä kestämistä siellä domkyrkassa ja kartsalla. Ja partsilla vilkuttamassa. Ihan alkaa jo kaulus kiristää ja renikat rinnassa painaa. Josko sisko haettais jotain kevyttä naposteltavaa, (vaikka princesstårtaa) ja juotavaa?


Paparazzeja joka paikassa! Heti kun kuninkaallinen vähän rentoutuu niin ne tukee objektiivia suuhun! Ei edes kerran päivässä saa ruokailla rauhassa! Karu on kuninkaallisen osa.

Kohta ois se häävalssikin. Mutta tokko tästä joutaa? Onhan niitä katsottu koko päivä. Käsi kädessä, käsikynkässä, pusuttelemassa, alttarilla. Napostellaanko sisko jotain? Prinsessakakkua?

Tää Prinsessakakku on kyllä tosi taidolla tehtyä. Kerrosten välissä on aitoa vadelmamoussea, eikä mitään "hilloa", joten joissakin piireissä maistaa.

Jos nyt ihan vähän otettas Princess Cakea sis, kun tänne asti ollaan tultu. Täällä Sverigessä se on aidoimmillaan. Vallan alkujuurillaan.


Juhlahumun ikuisti Orifame-sisarusten omistaja Heidi Strömberg.

15. kesäkuuta 2010

Huippupyykkäri haussa!

Viikon hittituote! Likapyykkikori :D
Äidin pikku apualaiset hyökkäsivät joukolla pyykkivuorta vastaan.
Huippupyykkärin valinta alkakoon.
Kaapo, Orifame Gunnian Guggo SIA a 21, ennätti ensimmäisenä pyykkikorin laidalle.
Onko totta, ettei pestävää ole tämän enempää?
Kilpailutilanteet ovat yllättäviä ja vaativat sopeutumista.

Tilanne vaatii lähempää tarkastelua.
Suiks tutkimaan vaan!
Välillä on vajottava syvällekin ammatin uumeniin.

Kaapo huutelee tilanteesta alas jääneille sisaruksille. Huomannette ilmeessä ja äänessä hienoista ironiaa. Kuka pääsi ekana tilanteen tasalle, ähä!
Pyykkärirace käy kuumana.

Menestys maistuu hyvältä, niin myös pyykkikorin reuna. Level 1089 saavutettu. Kyl kelpaa. Kaapostako huippupyykkäri?

Kössi, Orifame Gantona Gasgessa tutkii tassulla tilannetta. Gulman Gundi, Kundi ja Gullan Gallis, Suoma käyttävät aivosolua. Miten päästä pyykkäriKaapon levelille?!

Suoma kurottaa, kenties tilanteen tasalle!

Ei mutta tämähän vasta on hauska! Alankin tassupyykille pesupähkinöitä käyttäen. Lopuksi huuhdon tämän nartsen oikein hyväksi. Ollappa pyykkilauta! Jos ei sille muuta käyttöö olis, niin siitä sais raapaistua hyvät saundit pyykkäystunnelmaan.

Kössi haluaa Kaapon seuraksi, pyykkäriksi huipulle.

Kundi kiskoo ylöspäin, jotta haukkari soi!

Kundi pääsee samalle levelille Kaapon kaa! Pyykkikori heiluu kuin meduusa meressä poikain aloittaessa painin sen uumenissa.

Kössi totetaa, että huipulla on jo liikaa veljiä. Se valitsee tassupyykkäykset Suoman seurana.
Kodinhoitohuoneen lattialla pileet senkun paranee Kössin ja Suoman huuhtoessa nartsea.

Kun viimein saan pesukoneen päälle, jengi kertyy seuraamaan päivän parasta elokuvaa. Sivusta täytettävän pesukoneen rummussa pyörivän pyykin jännittävää liikehdintää. Kilpailu unhoittuu ja sisarussopu palaa. Ilmassa tuntuu odotus. Tulisi jo se 1200 rpm linkousvaihe!

10. kesäkuuta 2010

Itämainen insidentti itendentti

Tapahtuipa yönä muutamana maamme kunniakkaassa pääkaupungissa.

Isoveli Ensio, Orifame Edestakaiksin OSH n 25, nuq pikkuveikkaa Folkea, Orifame Faarenahaitti OSH d 24, hoivaten. Rauha on viimein laskeutunut itämaiskotoon.
Klo 5.30 idylli alkaa säröillä. Ensio herättää kiivaasti emäntäänsä. Puskee, itkumismaukuu. Hätä on selvästi käsillä eiku tassuilla. Kehotukset rauhoittumisesta menevät kuuroille hörökorville. Levoton ja hätäinen käytös jatkuu.


Jotain poikkeavaa uumoillen emäntä nousee ylös ja näkee kauhukseen ulko-oven olevan raollaan. Kauhu herää! Var är Folke? Aamutakkia niskaan kiskoen emäntä ryntää käytävään.


Siellä, ykköskerroksessa huutelee punatäpläinen seikkailijakarkuri. "Ovi oli kiinni ja mä tahoin ulos, joten avasin sen" selvittää valjasulkoilun ja oven avauksen makuun päässyt Ihanainaulkonajossaaitepäättääintendentti.
Yltiöulkoilija ohjattiin kerrostalon rappukäytävästä oman kodin puolelle neuvojen saattelemana. "Jos seuraavan kerran ulkoiltais yhdessä," jooko?

Ensio sai paljon kehuja, kun niin viisaasti ja huolehtivaisesti ilmoitti veljen karkumatkasta. Ension ansiosta karkureissu pysyi seikkailuna, eik siit tullut tragediaa. Kaikki ainekset isompaankin hätään olivat käsillä.

Tämä tarina on tosi.

Kuvista ja selonteosta kiitos poikien omistajalle Kaisu Sipposelle.

4. kesäkuuta 2010

Elläinliäkärillä

Käytiin tänään Eläinklinikka Tähdessä Kaistisen Anulla ekoilla rokotuksilla. Gägättimet saivat Purevax RCP:t. Emo Mink otti pelkän RC:n.
Orifame Gullan Gallis, "Suoma Suojelukissa" OSH c

Anu tarkasti Gägigset. Kaikki olivat kovin terveitä ja terhakoita. Saija oli meillä hoitajatätinä, paperihommissa ja pentujen pussaajana.

Rokotukset lapsoset ottivat vastaan kiltisti. Gantona Gasgessa kommentoi tosin, että turhaan pistitte :) Tai ehkä se kommentoi lauluumme. Perinteisesti allekirjoittanut laulaa Anun kanssa duettona Possu ja kärpänenen Kummeli-biisiä. Jos ette usko sen vaikuttaan positiivisesti rokotettavien mielialaan, niin kokeilkaas. Tätä on testattu viimeisen 15 vuoden ajan sekä omiin että vieraisiin rokotettaviin.

Virallinen loppulausuma on 3 viikon kuluttua, jolloin halukkaat saavat mikrosirut, tokat rokotteet ja kirjalliset el.tarkastuspaperit + tarvittavat merkinnät rekkareihin.